karry.jpg

AAMU oli niin aurinkoinen että päätin lähteä ulos heti kun vain ehdin.

AAMUUN nimittäin kuului erään yhdistyksen sääntöjen selaaminen, kokouslain ja kokoustoimintojen selaaminen ja varmistaminen. Sain nimittäin sähköpostia jonka lähettäjä tuskaili että onko tuleva kokous lainvoimainen, kun kokouskutsu oli lähdössä vasta huomenna. Säännöissä oli mainittu ajankohta kokouskutsun lähettämiselle, mutta onneksi siinä lauseessa oli taikasana "kun", ja muista kokouksista ei puhuttu mitään niin saatoin kertoa että lainvoimainen on.

KUN olin saanut setvittyä tuon päätin lähteä kauppaan. Mutta eipä ollutkaan enää tietoa auringosta. Taivas oli taas kuromassa harmaata vilttiä niskaansa. Päätin käväistä vain Lidlillä kun mulle ei ollut tullut lähtöön mennessä mieleen mitään, mitä voisin kokata, eikä tullut kyllä kävellessäkään. Kyllä mä katselin siellä broilerivalmisteita, mutta kun ei oikein mikään napannut niin päätin tyytyä valmisruokaan. Huomenna kuitenkin käyn marketilla, jospa silloin olisi jo mielessä jotakin.

KOTIINPÄIN kävellessä olivat taas ensimmäiset lumihiutaleet ilmassa. Ehdin kyllä kotiin ennenkuin alkoi kunnolla sadella. Tällä kertaa se ei onneksi kuitenkaan kestänyt edes iltaan asti. Ja huomiselle on vielä luvattu satunnaisia kuuroja, mutta ensi viikolla pitäisi (tämänhetkisen ennusteen mukaan) maanantaina lämmitä ihan kunnolla ja vettäkin sataa, niin että nuo sataneet lumet saattavat vaikka sulaa pois.

KÄRSIMÄTTÖMÄNÄ odottelen jo että pääsen siivoamaan kukkapenkin lehdistä ja viime kesän kukkavarsista. On sitten tulppaanien sum muiden hyvä nousta sieltä. Ja tänä keväänä pääsen asentamaan sen aidankin. Mun tarvitse muuta kuin hakea sitä pikasementtiä. Ja josakin vaiheessa kevättä pitää päättää mitä kesäkukkia haetaan ja mistä. Täytyy pitää suunnittelukokous vaikka pihamaalla niin saadaan turvaväli sitten muihin.

ÄSKEN piti tekaista pääsiäiskortit ja lähettää ne Postin kautta. Mä kun en jaksanut lähteä niitä metsästämään, ja saavatpahan vastaanottajat takuulla uniikin kortin. Jotain hyvää sentään on Postin palveluissakin, nimittäin tuo "Lähetä postikortti netistä". Muutoin Postin palveluja ei kehumaan pääse.

JA illan lopuksi – kuinka muuten – Netflixin seuraan. ■