pu.jpg

EILEN pähkäilin pihatalkoita, ja tänään tuli lappu että talkoot ovat ensi lauantaina. Tarjolla on kahvia, makkaraa ja tietty pihan kunnostusta ja siivousta. Aiemmin talkoot ovat olleet aina viikolla, mutta ehkäpä nyt tulee enemmän talkoolaisia kun talkoita ei pidetäkään keskellä työviikkoa. Ja tällä hetkellä sääennuste lupaa hyvää keliä talkoopäiväksi, joten mikä ettei. Taidan viikolla käydä katsastamassa torilla josko haluamiani kukkia olisi siellä myynnissä, ja jos on ostaa pois kuljeksimasta.

TÄNÄÄN ei ollut yhtään sen lämpimämpi kuin eilenkään. Ja vettäkin muisti sataa aina silloin tällöin. Onneksi ei sentään lunta. Tällä kertaa kaupungilla liikkuessa onnistuin olemaan lähes aina sisätiloissa silloin kun vettä tuli. Kävi nimittäin sen verran puuskittainen tuuli vielä tänäänkin että sateenvarjoa ei sinne kannattanut ottaa rikkoutumaan.

PÄIVÄLLÄ juolahti mieleen että ensi viikolla pitäisi päättää juhannuksen alla julkaistavan mainoksen sisältö. Pitänee viikolla joku päivä mennä istumaan ja suunnittelemaan mainos. Ja mä kun taidan pitää ennen juhannusta kolme neljä päivää lomia, niin siksikin ottaa tämä homma hyvissä ajoin freimille. Sitten ehkä saanee ottaa heinäkuun hieman löysemmin (vaikka useampana vuonna on kyllä käynyt niin että juuri kun on luullut saavansa viettää rauhaisan heinäkuun, jotain on ilmestynyt). Ja heinäkuun kaksi viimeistä viikkoa meneekin lomaillessa. Kutsuuko Tampere on vielä auki.

JONKUN leffan voisin vielä vilkaista, ja sen jälkeen peiton alle. Nyt on mukava nukkua kun yöt ovat vielä viileitä, ja kun pitää ikkunaa auki niin voi olla ihan peiton alla. Tosin viime kesän kaltaista hellekesää ei onneksi taida tulla. ■