vd.jpg

KESKIVIIKKONA tuli lisää tarrojen tekoa samasta paikkaa kuin edellisetkin. Laitoin nähtäväksi ja samalla painotaloon tarjousta varten. Painotalo vastasi että yhdistää tämän tilauksen edelliseen, jolloin kokonaishinta muodostuu edullisemmaksi. 

SÄÄN puolesta olisin keskiviikkona voinut mennä sinne rinteeseen mutta aikaa siellä olemiseen ei juurikaan olisi ollut. Ajattelin jättää sen torstaille. Iltapäivällä oli siirryttävä kokouspaikalle, ja siellä hurahtikin taas 2½ tuntia, eli aivan niinkuin arvelinkin. Kotona olin kello 19 aikaan eli pimeän tultua. Ilta meni Netflixin seurassa.

TÄNÄÄN puolestaan olisin voinut sinne rinteeseen mennä usemmaksikin tunniksi, mutta sääennusteesta poiketen taivas oli harmaa ja lämpöäkin vain reilut +7 astetta. Ja koko ajan näytti siltä että voisi vaikka alkaa sadella (ei tosin satanut). Iltapäivällä käväisin viemässä roskia ja kurkkaamaan samalla olisiko kukkamummo pihalla pyörimässä mutta eipä näkynyt. Ei ole näkynyt vielä kertaakaan lomalta paluuni jälkeen.

SEN sijaan pihassa oli kaveri jyrsimen kanssa (video ei ole pihastamme). Pihasta kaadettiin viime vuoden puolella kolme lahoa puuta ja nyt saatiin jyrsin paikalle ja kannot maan tasalle. Joku päivä pitää lapioida/haravoida ne kolme kohtaa niin ei jää kevääseen tuo silppu ja multakasat. Ei siinä kovin kauaa mennyt kun kannot olivat maantasalla.

SÄÄENNUSTEEN mukaan voisin päästä rinteeseen huomenna iltapäivällä tai sitten viikonloppuna. Useamman tunnin homma on siinä rinteessä vielä, kitkettäviä välejä ja sitten lisää kukkasipuleita maahan. Lisäksi pitää vielä laittaa pari lankkua siihen kuunliljojen alapuolelle, niin että jatkossa on helpompi käydä kiipelimässä rinteen penkissä. ja pähkäilin laittaisinko viisi betonilaattaa siihen alas niin että kastellessa olisi helpompaa liikkua siinä rinteessä. Pitkä kukkapenkki daalioineen, orvokkeineen ja markettoineen odottaa myös raivausta. Ellei kukkamummoa viikonloppuna näy niin ryhdyn sitten kaivelemaan ja kääntämään sitäkin,vaikka ilmeisesti hänkin haluaisi siinä olla puuhastelemassa. Mutta jospa mummo jostakin ilmaantuisi. ■