Loman eka päivä ja piti nousta aivan kuin olisiin aamuvuoroon menossa. Syynä oli loppusuoralle edennyt viemäriremontti, joka vaatii vesikatkon (ainakin) tälle päivälle. Veden- ja viemäreiden käyttökielto koko päiväksi. Kohtapuoliin pitäisi asentajan tulla merkkaamaan lavuaarit ja pytty oranssilla teipillä, että kaikki varmasti muistavat ettei niitä nyt saa käyttää. Pitää siis poistua kaupungille iltaan asti. En mä viitsi jaksaa ravata alakerran vessassa jos hätä yllättää. Ja hyvällä säkällä siellä on joku par'aikaa istumassa.....

Vaihteeksi sataa, eipä juuri ollut yllätys. Eipä se viime päivinä paljon muuta ole tehnytkään. Pitää silti käydä työpaikalle se kansio hakemassa, ja sihteeriäkin pitäisi käydä moikkaamassa, vieläkö jaksetaan vääntää tiedote vai jätetäänkö syksyyn?

Laivaristeilyn kutsutkin tulevat tänään painosta. Ne pitää kuorittaa ja laittaa postin hellään huomaan vielä tänään, niin ehtivät risteilylle halukkaat ilmoittautumaan. Toivottavasti edes risteilyiltana aurinko suvaitsee näyttäytyä. Viime vuosina risteilyn aikaan on kylläkin aina sää suosinut, jospa tämäkään kerta ei tekisi poikkeusta.

Jäi melkein ilmoittautumatta elokuun happeningiin, mutta onneksi FB:ssä eräs kaveri kysyi joko olen ilmoittautunut? Samoin tein ilmoittautumaan. AIkaa oli sentään kaksi viikkoa jäljellä. Hotellihuone oli jo varattu paljon paljon aiemmin, joten siitä onneksi ei tarvinnut huolehtia.

Illalla työkaveri menee keskusteluun, ja lupasi viestiä sen jälkeen kuinka käy. Jään odottelemaan.