sec.jpg

AAMU oli siitä mukava että sain nukkua pidempään, ja niinpä heräsinkin vasta kello 10 kellon soidessa. Ja vielä kun sai kahvia! Aamukahvin nautin kaikessa rauhassa ja sitten pakkasin kaikki Konttiin menevät tavarat isoon muovikassiin. Sen verran iso ja painava kassi oli, että en lähtenyt jalan niitä viemään vaan turvauduin bussikyytiin. Kontissa tein nopean kierroksen, kun tarkoitukseni ei edes ollut ostaa mitään. Kun aurinko paistoi ja tuntui sellaiselta lopputalven päivältä, niin päätin kävellä takaisin. Ja mukavan lämmin oli, ja kun ei kiirettäkään ollut niin ehti jopa nauttia ulkona olosta.

SEURAAVA kohde pikainen käynti kaupassa kun mitään erityistä ostettavaa ei ollut. Jotakin pientä iltakahvin seuraksi, siinäpä ne. Toisesta liikkeestä käväisin ostamassa torkkupeitteen/huovan, on mukavampi ottaa päiväunet kun voi vetäistä ohuen peitteen päälleen. Ja kesällä se toimii peittona, silloin kun sitä tarvitsee.

PYYKKIKONE pyörii taas. Tällä kertaa ei tullutkaan kuin koneellinen kun ei ollut niitä ylimääräisiä pestäviä. Vielä siellä vaatehyllyllä on ylimääräistä tavaraa, pussilakanoita ja pyyhkeitä on reilusti yli mun tarpeen. Mutta kun se rouvashenkilö niitä aina jaksoi kantaa. Ensi viikolla niistäkin valtaosa koneeseen ja sitten taas Konttiin. Pesaisen ne varmaan maanantaina tai tiistaina ja kun keskiviikkona on se kokous illalla niin käväisen ennen sitä viemässä taas lahjoitukset.

AJATTELIN katsoa Star Wars: The Force Awakens'n kun sitä en olekaan tainnut nähdä kuin kerran tai kaksi. Ja leffan loppuessa lienevät pyykitkin jo kuivia. Saattaa olla että joku toinen elokuva vielä tuon perään, verkosta tosin.

HUOMENNA pitää käydä tankkaamassa jääkaappia, jätin sen tarkoituksella huomiselle. Tulee ulkoiltua ja käveltyä. Kun melkein kaksi kuukautta viime vuoden puolella menin kyynärsauvan kanssa, niin ei heti sauvasta luopumisen jälkeen uskaltanut/viitsinyt lähteä pitkiä matkoja kävelemään. Nyt kuitenkin jo viime viikolla vähän enemmän ja tällä viikolla alkoi sitten se oikeasti- Parhaimpina päivinä tulee yli 10 000 askelta, eli ei ollenkaan huono tulos. ■