pussit2.jpg

SEN verran viileitä ovat viime päivät olleet että en ole viitsinyt pihalle lähteä nikkaroimaan. Pitäisi tehdä kaksi kehikkoa keinun sivuille kehäkukkia varten, ja yksi isompi rinteeseen. Isompaan tulee kuorikatetta ja koristeruohoja, ehkä vielä tänä syksynä. Ainakin sen kehikon laitan paikoilleen, ja syksymmällä ne pienemmät. Samoin pitäisi siihen rinteen yläosaan vielä tehdä kävelytaso, niin että pääsee hoitamaan penkkejä ilman että pitää talloa tulevaa kukkaketoa. Olen nimittäin kaavaillut että syksymmällä muokkaan rinteestä sellaisen 6 - 10 neliötä ja kylvän siihen niittyseoksia.

TÄNÄÄN tuli postissa tilaamani siemenpussit rinnettä varten. Sekoitan noiden pussien sisällön jo valmiina olevaan sekoitukseen ja syksyllä sitten rinteen siistimisen jälkeen kylvän siemenet sinne. Päivällä kun kävin istumassa keinussa tuli Kukkamummo I myös siihen ja keskusteltiin, josko laitettaisiin talon toisessa päässä olevaan penkkiin pelkästään kehäkukkaa ja ruiskaunokkia. Sitä varten pitää ostaa vielä ruiskaunokit erikseen.

TIETOKONEEN pahus alkoi taas osoittaa merkkejä hajoamisesta. Näyttö pimeni niin että juuri ja juuri pystyi näkemään mitä siinä on, mutta syystä tai toisesta VGA-liitännästä sai signaalin ulos ulkoiseen näyttöön, ja virtalähde putosi polvilleen kun kone oli vähän aikaa päällä. Onneksi mulla on edelleen tallessa todella vanha läppäri josta sain virtalähteen avuksi. Näyttöönkin tuli kuva kun vaihdoin käyttäjätunnusta, sitä en tiedä olisiko se tullut muutenkin mutta nyt mennään näillä.

KOHTA pitää laittaa kone kiinni ja irrottaa varmuuden vuoksi tuo vanha virtalähde sähköistä yöksi, ja sitten siirtyä peiton alle lukemaan, ja toivoa että aamulla kuva tulee myös läppärin näytölle. ■.