rain.jpg

EILISAAMUNA mittarissa oli seitsemisen pakkasastetta, illalla kotiin tullessa melkein nollassa ja nukkumaan mennessä jo asteen verran plussalla. Töissä odotti mukava yllätys: olivat siirtäneet telineen omalle paikalleen joten ei tarvinnut murehtia sen siirtämisestä. Vielä kun sähkömies käy laittamassa piuhat kiinnni. Ilta päättyi pariin jaksoon Screamia.

TÄNÄ aamuna oli reilu pari astetta plussalla ja vettä sataa tihuutti. Satoi koko päivän mutta hyvä se vaan oli ja on. Kinokset alkavat painua kasaan ja pienetä. Ja jos viikonloppuna nousee taas kunnolla plussalle, niin aina parempi. Mun puolesta vois alkaa nuo lumet jo sulamaan ihan kunnolla.

TÖISSÄ menikin tämä päivä taas enimmäkseen järjestellen. Siellä kun sain siirrettyä sellaisia "maisemanpilaajia" vähän sivummalle niin pääsin laittamaan jo muutama viikko sitten aloittamani muutoksen loppuun asti. Sama puuha jatkuu huomenna ainakin osan päivästä.

HUOMENNA onkin aamuvuoro ja koko loppuviikko menee samaan malliin eli tänä iltana riittänee jakso Screamia ennenkuin painun pehkuihin. Ensi viikolla onkin arkivapaata ja viikonloppuna töitä vaihtelun vuoksi. Ja kokouskin olisi keskellä viikkoa, sattuu olemaan vapaapäivä silloin eli saatan jopa päästä kokoukseen.

LÄMPÖMITTARI näyttää edelleen plussa ja räystäs tiputtelee pisaroita ikkunapeltiin. Olisikin koko yön taas plussalla niin mä tykkäisin. Piti tosin kaivaa jykevämmät talvikengät uudestaan esiin kun sen verran luikasta on ettei Adidaksilla uskalla liikkua. Mutta kohtahan on asfaltti paljaana. ■