ase.jpg

KESKIVIIKKONA lähdin toimistolle kun tuli kysely että koska ehtisin sen vanhan skanneri-kopiokoneen asentaa toimimaan uudessa koneessa. Hieman mietitytti että toimiiko niin vanha skanneri (lisaattu kone johon enää ei saa edes varaosia) Win10:n kanssa.

IHAN aluksi piti etsiä tulostimen IP-osoite ja tietty se ei löytynytkään ihan niin näpsäkästi kuin Win7:ssa. Löytyi se kuitenkin lopultakin ja sitten piti kirjautua nettiselaimella tulostin-skannerin hallintapaneeliin että pääsi kokeilemaan yhteyttä myös skannerin puolelle. Yhteys - jippii - onnistui joten ei tarvinnut alkaa isompia operaatioita miettimään.

SKANNAUSKIN onnistui mutta sähköpostiohjelma laittoi skannauksen aina roskapostiksi. Siitä onneksi selvisi sillä että laittoi kaikki lähettäjä domainin osoitteet ei-roskapostiksi.

SITTEN annoin vielä pikaohjeistuksen kuinka Google Formsilla tehdään lomakkeita. Sen jälkeen katsoin että päivän mikrotukityöt olivat pulkassa ja lähdin kauppaan.

ILLALLA lämmitin kattilassa eilen tekemäni tomaattipohjaisen kastikkeen, ja pilkoin sinne sekaan jalapenoja. Pistin vain veitsellä pienemmäksi ja melkoisen reilusti, ja kyllä syödessä huomasi että olikin tullut tuhti satsi jalapenoja sekaan. Ja vielä kun oli oikein sattumia seassa. Puolisolle en uskalla soosia viedä, on nimittäin turhan tulista hänen makuunsa. ■