kotelot.jpg

Aamusella tuli viestiä, että seuravaksi työstettävään kirjaan tulee yhtenä pumpsina kaikki korjaukset. Eli odotellaan. Pitää varmistaa että onko muutoksia jo niin paljon, että joudutaan tilaamaan uusi ISBN-numero, vai selvitäänkö entisellä. Voisin vaihtelun vuoksi huomenissa soitella asiasta.

Iltapäivällä piti käydä hakemassa muutama lehtikotelo. Ja kun ne kerran tulee "piiloon" tuonne vaatehuoneen ylimmälle hyllylle, niin pahviset kelpasivat oikein hyvin tällä kertaa. Kyllä niissä ne paperit säilyy joiden on tarviskin. Josko jo huomenissa saisin raahattua lipaston alas, niin saisi joku ottaa ja viedä jos haluaa. Jos ei se parissa päivässä häviä niin pitää tehdä siitä päreitä ja laittaa roskiin. Ei siinä ole muuta vikaa kuin että yksi laatikon ripa pitäisi siihen ostaa.

Sain varattua huomiselle parturinkin kun oli tullut peruutusaika. Muutoin olisi mennyt ensi viikon puolelle. Parturini kun tekee näin kesällä vain kolmepäiväistä työviikkoa.

Valkoinen matto meni kuin menikin keittiöön. Kyllä tuntuu 100 kertaa mukavammalta paljaan jalan alla kuin entinen. Pitää olla vaan varovaisempi keittiössä jatkossa, ettei yhtenään joudu mattopyykille.

Helteet ilmeisesti tekevät tuloaan, tänäänkin oli 24 astetta, ja varjossakin vajaa parikymmentä. Onneksi ennusteet lupaavat lämpimän lisäksi myös sadekuuroja. Niistä pitää nauttia kun kohdalle osuvat. ■


Kuvitteliko Karhuvaara olevansa Maikkarilla töissä vielä vanhainkodistakin?

karhu.jpg