huome2.jpg

NIINHÄN siinä sitten kävi, yöllä kun olin aikani sängyn laidalla istuen hieronut jalkaa, oli siirryttävä nojatuoliin. Jostakin syystä särky pahenee kun on makuuasennossa, mutta kun istuu ja jalat on lattialla niin kipu häipyy lähes olemattomaksi. Kietouduin taas huopaan, asetuin nojatuoliin  ja virittelin kaksi isoa tyynyä niin että sai päätäkin nojata. Ei mennyt kauaakaan kun kuljeskelin Nukku-Matin mailla. Aamulla heräsin siitä kellonsoittoon.Hyvin sitä saa näköjään istualtaankin nukuttua.

HOITOHUONEESSA olikin taas mukana uusi opiskelija. Kysyivät kyllä että sopiiko mulle jos opiskelija tekee hoidon. Enkä mä nähnyt mitään syytä kieltäytyä. Hyvin hoiti hommansa, ei koskenut. Ja laitettiin taas ohuempi sydeemi jalkaan, niin ei purista kengässä ja on helpompi liikkua. Kiepahdus kaupassa ja apteekissa, jonne tällä kertaa meni vain hiukan yli 30 euroa. 

TEIN sen kutsun siltä osin kuin se oli mahdollista, eli laitoin tekstit paikoilleen. Sähköpostiin oli sillä aikaa tullut viestiä kutsua koskien, että illan esiintyjä varmistunee tällä viikolla, ja kutsuun laitettaneen esiintyjän kuva. Toisella puolella on vielä sen verran runsaasti tilaa ettei tuota ongelmia, jos se kuva siihen tulee. Pitää sitten mahdollisen kuvan tullessa katsoa voiko sen lisätä maskaamalla reunoja (kasvokuva) vai pitääkö siihen kehitellä jonkinlainen kehys (runsaasti elementtejä sisältävä kuva). Huomenna voisin alkaa sitä pääsiäiskorttia katselemaan, kun tuo kutsu jää odottamaan lisätietoja/aineistoa.

SÄHKÖPOSTIIN oli tullut myös ensi viikon kokouksen esityslista liitteineen. Olihan siinä useampi sivu luettavaksi. Onneksi ei enää tarvitse tulostaa, vaan riittää kun siirtää ne Dropboxiin ja kokouksessa katselee tabletilta. Ja muistiinpanotkin voi siinä tehdä niin on kaikki yhdessä paikassa. Siivosin vuodenvaihteen jälkeen kokouskansion (ihan perinteinen arkistokansio) ja kyllä sinne vaan oli paperia kertynyt. Viime vuonna tuli yleensä otettua paperitulosteet, kun ei aina jaksanut ottaa miniläppäirä mukaan.

ILTAPUHTEISIIN kuuluu taas jonkun elokuvan etsiminen. Voisin ottaa hyllystä jonkun jota ei ole vähään aikaan tullut katsottua, tai sitten yrittää löytää netistä jonkun. Jos sieltä otan niin pitää tällä kertaa yrittää edes jotakin uudempaa jota en ole vielä nähnyt, eikä sortua pelkkään kansikuvaan tai esittelytekstiin. Arvostelut jätän lukematta, koska ne edustavat vain sen tietyn henkilön näkemystä eivätkä välttämättä vastaa mun mielipidettä.

ULKONA on vaihteeksi lauhaa vielä tähänkin aikaan, plussan puolella ollaan. Päivä oli harmaa ja välillä kävi ikävä viima. Jospa rupeaisi pikkuhiljaa lämpenemään että päästäisiin tuosta lumesta eroon. Tallinnassa ei huhtikuussa varmaan enää lunta ole, näyttää siltä että olisin kuitenkin lähdössä.

VERENSOKEREITA mitatessa olen kiinnittänyt huomiota siihen, että kun syön kaurapuuroa yleensä päivällä, niin se nostaa sokeriarvoja. Tänään ruokailun jälkeen arvot olivat tippuneet, vaikka luulisi että ne nousevat. Edelleenkään en piikittele itseäni kun alkaa olla nuo ilta/yöarvot sen verran matalia, että ei tarvitse pelätä aamulla arvojen olevan alle neljän. Mutta eiköhän ensi viikolla tule selvyyttä asiaan. ■

PÄIVÄN itsensä nolaaja:

jetro.jpg