lumisade.jpg

Johan oli aamulla keväinen keli: lunta tuli taivaan täydeltä ja sitä oli maassakin jo useampi sentti töihin lähdössä. Huomasi kyllä, että autoissa oli kesäkumit alla: sen verran moni auto tahtoi mäkeen jäädä. Vedeksihän tuo sade iltapäivän puolella muuttui, ja onneksi sääennuste lupaa kuitenkin parempia kelejä paremmille päiville.

Laitoin Hänelle tekstarin alkuillasta (vaikka alunperin olikin tarkoitus sinnitellä vappuun asti ). Kyselin kuulumisia ja kerroin että olisi kiva nähdä pitkästä aikaa. Vielä ei ole vastausta kuulunut. Ajattelin, että soittelen sunnuntaina jos viestiin ei ennen sitä vastausta tule. Tosin Hän ei aina ole kärppänä vastaamassa viesteihin, joten pitää jaksaa odottaa kärsivällisesti muutama päivä. Miksi mulla vain on pahoja aavistuksia?

Järvi on vapaa jäistä, kohta voi ryhtyä käymään useammin grillauspaikalla. Onhan sitten aikaa kun pitelee lomia, toivottavasti vain sää sallii siellä pidemmänkin istuskelun. Ja olisihan se kiva viedä Hänet sinne grillaamaan ja aikaa viettämään.