rainy.jpg

Aamulla ekan kerran herätessä taivaanranta hehkui niin upean punaisena, jolloin mieleen juolahti että voisin mennä iltapäivällä sinne niemen nokkaan grillaamaan. Mukaan kertakäyttögrilli, makkaraa ja muutama olut. (Siellä istuessa käy usein mielessä että Hän ei koskaan sinne päässyt). Kun heräsin uudemman kerran, taivas olikin harmaa ja vettä satoi ihan kiitettävästi. Lämpömittari näytti sentään +10 astetta, eli ei kylmä ollut. Grillauksen sai silti unohtaa.

Eilen tuli vahvistus siihen kirjaan, että ehdottamani fontti käy (... on ihan OK - tosin näen hyvin vähän eroja muissakaan) joten ei tarvinnut lähteä fonttikaupoille. Sain kaikki masterpohjat tehtyä, mutta niitäpä ei päässytkään lisäämään ihan suoraan. Piti vain aloittaa ihan kirjan alusta ja tehdä korjaukset, ja katsoa missä kohtaa alkaa uudelle masterpohjalle sijoitettava osuus. Onneksi ei sentään enää eletä PageMakerin kanssa. Vaikka olihan se aikanaan hyvä ohjelma, kun tiesi sen rajoitteet ja osasi kikkailla saadakseen aikaan sen mitä tahtoi.

Päivällä käväisin kaupassa ja shortseilla mentiin edelleen. Vaikka huomenna lienee jo poudan puolella, kauppaan mennessä mietin kuitenkin ruokaa jota tarvittaessa olisi huomennakin: siispä laitoin makaronilaatikon uuniin, mausteeksi chiliä, sinihomejuustoa ja tomaattia. Tomaatti tulee viipaleina päälle ja siihen vielä juustoraastetta. Ja hyydyttämiseen käytän maitojauheesta tehtyä maitoa, en muna-maitoa. Nam! Pitkästä aikaa ostin myös salaattiaineksetkin, onpahan jotakin vihreääkin lautasella.

Edelleen on ostamatta lipasto/hyllykkö keittiöön. Jaksaskohan huomenna lähteä katselemaan. Ihan mikä tahansa ei käy, kun sillä on tietyt maksimimitat joita ei voi ylittää. Sais kattilat ja kasarit sitten mukavasti yhteen paikkaan. Yksi kaappihan meni kun laitoin sen jääkaappipakastimen. Nyt osa tavaroista on sijoitettu hieman epäkäytännöllisesti. Mulle kelpaa ihan laatikoilla, mutta myös hyllyillä. Yksi frendi oli sitä mieltä että jos päädyn kaappiratkaisuun, niin ei se ovia välttämättä tarvitse. Saattaisi toimia niinkin. Kunhan nyt ensin löydän sopivaisen.

Näin illan päätteeksi taas pyykkikone rutkuttamaan. Tällä kertaa ei kyllä ollut kuin koneellinen, mutta pestävä nekin on. Telkkari ei tarjoa taaskaan mitään katsottavaa, joten pitäisikö yrittää löytää jotakin verkon syövereistä? ■