aita.jpg

 

Pari päivää rentoutumassa ja sähköpostia en lukenut. Tänään kotiin tullessa olikin sitten taas jo uusia hommia. Taittopyyntö kirjalle, jolla hiukan kiireinen aikataulu, pitäisi ilmeisesti saada kasaan tämän kuun aikana. Varsinkin kun syyskuun lopussa jään kahden viikon lomalle enkä aio sitä enää siirtää. Kirjoittaja kyllä viesti että aineisto alkaisi olla koko lailla paketissa, ja kun ennenkin olen hänen kanssaan julkaisuja tehnyt, tiedän että aineisto on valmista eikä siinä oikeastaan ole muuta kuin kuvien värimaailman muuttaminen painokoneelle kelpoiseksi.

Toinen viesti koski käyttäjätunnus/salasana-pakettia jota hallinnoin. Olemassa olevien tunnusten voimassaoloaikaa piti muuttaa, ja tehdä uudet tarrat kaikille. Siinä sitä hurahtikin pari tuntia illanhämärissä niitä tehdessä. Olisihan ne varmaan ehtinyt huomennakin, mutta huomiselle on jo kokous, joten ei kaikkea yhdelle päivälle.

Huomasin tuossa kalenteria katsellessa että taidanpa olla jo lomalla silloin kun pitäisi FB:ssa julkaistaa eräs asia. Täytyy muistaessa tehdä siitä valmiiksi ajastettu julkaisu, niin ei lomalla tarvitse miettiä miten sen sinne saan. Eikä sitä voi laittaa ennen aikojaan, etteivät suotta ala soitella lippujen perään, kun niitä ei saa ennenkuin tietyn päivämäärän jälkeen.

Tänään ajoissa nukkumaan kun meni taas melkoisen myöhään pari päivää ennenkuin ehdittiin peiton alle. Kunhan tässä taas jonkun aikaa on kotosalla niin saa rytmin kohdalleen, niin että voi sotkea sen kunnolla parin viikon lomalla :)