Heräsin tänään vasta klo 13.30! En äkkiä muista milloin olisin näin pitkään nukkunut (sairaanakaan en ole ollut iakoihin - koputetaan puuta). Ilmeisesti oli univelkaa ja väsymystä sen verran olemassa. 

Hernekeitto on keitetty ja on jo hautumassa kypsyäkseen herkuksi. Meikä kun ei niitä purkkihernekeittoja syö. Ja yleensä jätän lihan kokonaan pois keitosta. Se kun ei tarvitse sitä eikä juuri tuo makuun mitään lisääkään. Tärkein asia hernekeiton keittämisessä on pitkä kypsennysaika.

Tänään aloittamaan uuden julkaisun taitto. Vaihteeksi saa taas soveltaa graafisia ohjeita, sillä tähän formaattiin en muistaakseni ole koskaan aikaisemmin julkaisua tehnyt annetuilla graafisilla ohjeilla (itse asiassa, tähän formaattiin ei niitä edes ole määritelty. EI varmaan ohjeita luodessa tullut koskaan kenellekään edes mieleen, että näinkin voisi käydä).

Ulkona paistaa aurinko ja sataa vettä. Melkolailla keväistä meininkiä siis  Ensi viikolle on luvattu ihan mukavan lämmintä, jokohan voisi vaihtaa takkia?

Hän on edelleen mielessä päivittäin. Olen kuitenkin päättänyt että otan seuraavan kerran yhteyttä kuitenkin vasta vapun aikaan. Ehkä silloin on tapahtunut jotakin positiivista. Toki aion kertoa, että en ole unohtanut. Edelleen toivon vahvasti että asunto täältä löytyisi nyt, niin olisi edes mahdollisuus nähdä Häntä silloin tällöin.

Huomenna saadaan yksi vaihe finaaliin. Viimeinen rutistus ja sitten se osa on ohi. :)