giphy.gif

JOSSAKIN vaiheessa yötä oli lumisade taas alkanut, maa oli jo valkoisena aamulla ja lisää lunta satoi. Sen verran paljon sitä oli ilmassa että kaavailin jo bussilla töihin siirtymistä. Kuitenkin kun töihin lähdön aika koitti, sade loppui joten ei tarvinnut autokyytiin turvautua.

TÖISSÄ kävin neuvottelemassa apuvoimista osaston siivoukseen ja uudelleen järjestelyyn. Tarjolla olisi ollut keskiviikko mutta kun en itse ole töissä silloin, siirrettiin se perjantaiaamulle. Kello yhdeksän pitäisi tulla kaksi tai kolme miestä avuksi. Katsotaan aluksi mitä siirretään syrjään, ja alkaako projekti jo perjantaina vai ensi viikolla. Pääasia on että se nytkähti eteenpäin.

PITKIN päivää sateli, enimmäkseen lunta ja lämpötila keikkui asteen verran nollan kummallakin puolella. Illalla kotiin lähtiessä tuiversikin tuuli ihan kunnolla ja lumi lensi päin kasvoja. Oli siinä mukava kävellä, mutta muukaan ei auttanut. Poikkesin matkalla hakemassa täydennystä jääkaappiin ja sitten hyppäsin bussiin tullen sillä kotimatkan.

KUN huomennakin on iltavuoro, sai taas valvoa hiukan pidempään. Niinpä katsoin muutaman jakson Netflixin Locke & Keystä. Onhan tuo sellaista hömppää mutta voihan sitäkin välillä katsella. ■