words.jpg

NYT on se jumalaton tekstiaineisto alaviitteineen saatu siirrettyä taittoon kokonaisuudessaan ja koko aineisto on oikoluettavana. Oli kyllä sellainen rutistus että.

JA ihan niinkuin ei olisi tekemistä, tuli päivällä sähköpostiin kahden uuden kirjan aineistot. Ei kummallekaan lähettäjälle edes juolahtanut mieleen että ehdinkö edes tehdä. Toinen pitäisi olla jo parin viikon päästä valmis... ja jonossa yksi 300-sivuinen kirja odottamassa taittoa plus tuo jumalaton järkäle joka jossain vaiheessa palaa oikoluvusta. Ehdinköhän mä nukkumaan ollenkaan.

TULI sentään parempiakin uutisia: perennat ovat kuulemma tilattu, mutta tulevat toimistolle joten pitää käydä ne sieltä noutamassa kunhan tulee viestiä että siellä ovat. Kai se on vaan kohta ryhdyttävä kääntämään pitkää penkkiä, kun ei niitä kovin kauaa voi niissä ruukuissa pitää.

*

EILEN soittelin tiedustellakseni mitä kylpyhuoneremontilla kuuluu. Reklamaatio on tehty, ja varovainen arvio oli että nelisen viikkoa kestää laittaminen. Suosiolla voi siis asennoitua niin, että marraskuun lopussa voi päästä muuttamaan takaisin.

HIEMAN kyllä kummastuttaa remonttifirman toiminta. Yrittävätkö venkoilla irti korjausvastuusta, vai mikä kiikastaa? Tekijöitä varmasti löytyy tällä hetkellä.

JOS marraskuun puolivälissä ei ole mitään tapahtunut, niin silloin pitää jo hiukan korottaa ääntä.

NYT olen ansainnut kahvit ja jonkin leffan. Ihan itte päätin. ■