doc.jpg

TÄNÄÄN oli aamupäivällä sairaalan kirran polilla aika käydä näyttämässä jalkaa. Hauska sattuma että osastolla harjoittelussa ollut nuori kaveri oli tällä viikolla polilla harjoittelemassa/tutustumassa. Tohtoria jouduttiin jonkin aikaa odottamaan, mutta aika kului siinä rupatellessa. Lopulta tohtorikin tuli, katsasti jalan ja tikit, ja oli sitä mieltä että tk:ssa voidaan tikit poistaa ensi viikolla tiistaina tai keskiviikkona. Pitää huomisaamuna soitella ajanvaraukseen ja varata aika (mielellään otan sen tiistaille kun keskiviikkona on se kokous, ettei tarvitse edestakaisin juosta. Ja eihän sitä tiedä kuinka nopeasti ne tikit saadaan irti). Kenkää pitää käyttää ainakin kolme viikkoa vielä, ja kyynärsauvaa sitäkin pidempään. Pitää sitten aloittaa kävelyharjoitukset ihan sisätiloissa, ja siirtyä siitä ensin pihamaalle ennenkuin uskaltaa kaupungin vilskeeseen sukeltaa sekaan.

POLILLE lähtiessä oli harmaata mutta ei satanut, eikä edes sieltä lähtiessä. Kaupungille päästessä tulikin sitten vettä joten joutui seisoskelemaan sateensuojassa ennenkuin matka saattoi jatkua. Tärkein asia oli käväistä apteekissa ostamassa diabetes-lääkkeitä, otinkin tällä kertaa kolmen kuukauden satsin niin ei tarvitse käydä niiden takia  ennenkuin marraskuun lopulla/joulukuun alussa. Parin viikon kuluttua pitää hakea verenkiertolääkkeitä, ja sitten taitaa ollakin pillereitä taas vähäksi aikaa.

KOTIIN tultua tein taas muutaman päivityksen nettiin, kun oli poissaollessa sähköpostiin pyyntö tipahtanut. Ja siinä koneella istuessa katselin kuinka aurinkokin ehti taas näyttäytyä. Ei tosin malttanut kauaa itseään esitellä vaan piiloutui aika äkkiä uudelleen pilviverhon taakse. Ja tottakai illan esillä muisti taas sataakin.

HUOMENNA käy pari vierasta iltapäivän puolella, saa nähdä kuinka kauan malttavat viipyä ja viihtyä. Tuovat onneksi tarjottavat tullessaan joten niitä ei tarvitse alkaa huomenna miettiä, kunhan vähän siivoilen paikkoja niin ilkeää päästää ihmisiä huusholliinsa. Eli paperit piiloon ja vaatteet komeroon. Siinä ne suurimmat. ■