Mä en jaksa näitä pitkiä pyhiä. Kaikki paikat on kiinni. Ja ennen pyhiä ihmiset parveilee kaupoissa ostamassa ruokaa aivan kuin sitä ei pyhien jälkeen saisi. Onneksi huomenna päästään taas normaaliin arkeen. Tai no mä olen nyt viikon lomalla, eli sen verran normaalista poikkeava arki. Ja seuraavalla viikollakin töihin vasta tiistaina. Ja lauantai on taas töitä. 

Kolme viikkoa ja sitten alkaakin varsinainen lomarumba. Melkeinpä enemmän lomalla kuin töissä. Toisaalta en ole jaksanut stressata oman osaston kohtalosta vähään aikaan, kun hommat loppuu kuitenkin. Ja uusi työkaverikin pitäisi tulla mutta toistaiseksi ei harmainta haisuakaan kuka ja koska. Malliesimerkki viestinnästä ja tiedonkulusta. Osastopalaverikin olisi ensi viikolla, saapa nähdä mitä esimiehellä on mielessä - onko taas jotakin hulppeita visioita.....

Tampereelta on nyt varattu hotelli Tornista huone 3 yöksi ja junaliputkin ostettu. Melkoisen edukkaasti sai junaliput kun osti kuukautta ennen matkaa. Näyttää tähän kesään mahtuvan muutakin matkustelua: elokuun lopussa Iisalmeen ja siitä pari viikkoa eteenpäin ja ollaan Kolilla. Saattaa olla että heinäkuussa teen reissun jonnekin, mutta se on vielä niin kaukana että sitä ei jaksa pohdiskella tässä vaiheessa.

torni.jpg

Ulkona vaihteeksi poutaa ja aurinkoista. Kunhan nuo lumet vielä sulaisi mahdollisimman nopeasti! Tosin surkeampaa keliä on taas luvattu jatkossa. Bussilippu on menossa vanhaksi, mutta en viitsisi enää uutta ostaa vaan voisi kävellä töihin. Huomasin eräässä luettelossa fillarin joka olisi vieläkin halvempi kuin aiemmin katselemani, mutta pitää odottaa taloustilanteen kohentumista. 

Nyt kun on aikaa jopa ihan ruhtinaallisesti niin voisin viikolla tehdä yhden julkaisun taiton. Ei tarvitse yöllä tehdä, vaan onnistuu päivän valossa :)  Kummasti niitä näyttää vaan tulevan vaikka varsinainen kustannustoiminta jo loppuikin. Ei se tietysti mua haittaa, niiden tekeminen on mukavaa vastapainoa päivätyölle. Ja tienaahan niistä aina muutaman lantin.