puna.jpg

Kumma kuinka lyhytkin lomanpätkä saa aikaan sen, että ensimmäinen aamu loman jälkeen on aina niin vaikea. Millään ei olisi jaksanut/viitsinyt herätä. Onneksi pakkanen oli vain -4 asteen lukemissa, niin ei tarvinnut unenpöpperössä liikkeelle lähteä.

Vaikeaa oli oli myös käynnistää itsensä täiden tekemiseen, mutta kyllä se pikku hiljaa alkoi luonnistua.

Päivällä selailin uutisia ja kyllä taas oli niin monta juttua, joista ei tiennyt olisiko itkenyt vain nauranut...

 

Paavo Väyrynen

Paavo päätti sitten tuoda taas kirjan markkinoille. Ja tottakai omaa erinomaisuuttaan kehuen. Tosin kun Pikku-Paavo ei saanutkaan ministerinsalkkua, ei eduskuntakaan kiinnostanut vaan piti lähteä ulkomaille räksyttämään. Olihan toinenkin Paavo, "Mooses", joka myös piti eduskunnan jälkeen jo varmana että saa sovittaa ahterinsa kallispalkkaiselle jakkarelle. Kun jakkaraa ei Moosekselle annettukaan, veti herra palkokasvin nenäänsä juuria myöten. Herkkiä nämä poliitikot.

 

Tyhjäpäämissit ja muut bimbot

Yksi ottaa kumitissit pois, toinen laitattaa ne, kolmas saa täytettä huuliin ja poskiin. Taitaa taas olla uutiset vähissä. 

 

Viikon Tuksu

Savonmaan lahja maailmalle, Jumalan oikea käsi ja jalkavaimo, haarakonttorinsa sulkemaan joutunut (vahvistamaton väite: haju- ja hygieniäongelmat), alkon ja pillereiden sekokäyttäjä, tunnettu väärinkäsittäjä ja Serla-konsulentti Tuksu on aloittanut sanan julistamisen. Tosin tuolla videonpätkällä joko demoni on riivannut itse julistajan, tai sitten nuppi on saatu sekaisin kemiallisella cocktaililla. Mene ja tiedä.

Ja linkki videoon on T Ä S S Ä. Sinua on varoitettu. ■