valo.jpg

AAMULLA herätessä tuli vettä siihen malliin, ettei paljon houkutellut ulos lähtemään. Päivemmällä se muuttui rännäksi ja eipä aikaakaan kun tuli jo lunta. Piti vaan turvautua töllön tarjontaan. Reilusti iltapäivän puolella taukosi, joten saattoi harkita uloslähtöä. Ehtihän sitä lunta sen verran tulla että maa oli valkoisena, tosin ihan loskana maassa huomasin, kun siellä taivalsin. Mitään varsinaista päämäärää ulkoilulla ei ollut kun ei kaupassakaan tarvinnut käydä, kunhan kävelin ja sain samalla yhden kirjeen postiin. Muutoin oli sellainen ota-rennosti-päivä. Pitää nyt huilia kun tietää että tulee vielä kiirettäkin. Yleensä EU-rahoitteiset projektit päättyvät vuoden vaihteessa ja silloin tulee kiire saada loppuraportit sun muut kasaan - ja kiireellä.

HUOMENNA pitää päivällä tuopilla tai kahdella, kaveri soitteli hetki sitten aikatauluaan. Pitäähän mun sen verran joustaa että menen moikkaamaan ja kuulemaan viimeisimmät kuulumiset. Varsinkin kun niin harvoin nähdään.

HUOMISILTAPÄIVÄLLÄ saan valokuvat siihen julkaisuun joka on niitä odottanut. Ryhdynkö skannaamaan niitä heti tiistaina, jolloin saisin kuvat nopeasti pois käsistäni takaisin omistajilleen vai jättäisinkö odottamaan sopivaa hetkeä, kun kiirettä ei liene.

SAMOIN huomisiltapäivänä tulee ihan uuden julkaisun aineisto, samalla reissulla kuin nuo kuvatkin. Tämä julkaisu taitaa olla sellainen että pitäisi vielä tänä vuonna olla ulkona. Tarkoittaa sitä että tuo edellämainitsemani siirtyy varmasti ensi vuodelle. Tästä uusimmasta ei kovasti ole tietoa, muuta kuin että kuvia ja tekstiä on. Toivottavasti tulee tikulla niin voin siirtää suoraan koneelle ja palauttaa tikun samantien.

KOVIN valoisilta ei sääennusteet vaikuttaneet. Viikonloppuna ehkä pakastaa mutta sitten taas ilmeisesti uusia sateita ja lämpenee, jos nyt oikein kuulin kun telkkari oli tuolla taustalla päällä. Sittenpähän se nähdään kun sinne asti päästään. ■