pirat.jpg

Sunnuntaina oli tarkoitus käydä ostamassa se työtuoli, mutta siirtyipä hankinta taas. Puolilta päivin nimittäin soitteli tuttavaperhe, joka oli lähdössä laavulle grillaamaan, ja kysyivät kiinnostaisiko minuakin lähteä nokipannukahveille. Kyllähän mua se nuotiolla istuskelu, makkaran paistaminen ja pannukahvit kiinnostivat enemmän kuin huonekaluliikkeessä pyöriminen, joten vastasin kyllä. Ja olisipahan lapsilla yksi yksi silmäpari enemmän vahtimassa. Oli siellä kyllä rauhoittavaa ja rentouttavaa istuskella ja jutella niitä näitä. Ja kun aurinko paistoi ja tuulikin tuntui lämpimältä, niin mikäs siinä. Menihän siellä useampi tunti. Ja mukavasti alkoi jo alkuillasta väsyttämään, vaikka ei sen kummempaa rasitusta ollutkaan.

Tänään sitten pitikin alkaa risteilylipun suunnittelu. Tuli nimittäin mieleen että ihmiset voisivat käydä hakemassa sen toimistolta ennen lomia, sekä minun että omiensa. Sain sen valmiiksi ja huomenissa toimitan painoon, jos vaikka jo ensi viikon alussa olisivat valmiit niin voisi laittaa ilmoituksen että noudettavissa on. Toinen risteilykutsu odottaa vielä tietoja varustamolta, heti kun ne tulee niin sekin kutsu painoon. Onpahan sitten ennen ekaa lomapätkääni valmiina.

Päivällä tuli sähköpostia liittyen siihen 5 kirjan julkaisupumpsiin. Tekijät ovat sairastelleet ja aineiston toimitus viivästyy. Kuitenkin ensi maanantaina (!) pitäisi julkaisun olla valmiina... tähän hätäänhän siitä ei saa muuta kuin sähköisen version, painettua on ihan turha odottaa. Kyselivät että mihin mennessä pitäisi aineiston olla mulla? Perjantaihin mennessä lupasivat, joten tarkoittaa sitä että pitää viikonloppu uhrata koko lailla sille. Ja hinnoitella sen mukaan.

Keskiviikkona käyn lopultakin ostamassa sen työtuolin, huomiseen aikatauluun se ei sovi. Jos tässä joutuu viikonlopun istumaan tiukasti koneella niin mukavampaa se on kunnon tuolilla.

Päivällä muistin maksaa puolueen jäsenmaksunkin. EI se tosin ollut vasta kuin pari viikkoa sähköpostissa odottamassa, eikä sillä vielä kiirettä ollut. Oli vaan siellä kaikkien viestien joukossa piilossa, niitä kun oli siihen jo painossa olevaan kirjaan liittyen melkoisesti. Mutta olenpahan taas ylpeä puolueen jäsen. 


Ministeriön tarjous ammattilaiselle: Piirrä niin saat ruokaa

Kylläpä loksahti suu auki kun luin tämän uutisen. Piirtäjälle ei löydy rahaa, mutta varmasti ja tasan tarkkaan puhujille maksetaankin sitten useamman tonnin palkkiot. Ne kun ei suutansa ilmaiseksi avaa.

Uutinen löytyy täältä.

Koskahan mulle aletaan tarjoamaan taittodiiliä samaan tapaan? ■