kleipa.jpg

Yöllä sateli jonkin verran mutta kuivahti sitten aamuksi. Oli yllättävän lämmintä vaikka taivas oli koko pilvessä. Lidlille kiertotietä mennessä kuikuilin välillä taivaalle josko kohta rojahtaa vettä niskaan, mutta poudalla mentiin tämäkin päivä.

Kotiin tultua lykkäsin siirrettävän levyn koneen kylkeen kiinni, ja otin sen opuksen työn alle. Oli sen verran vähän tekemistä jäljellä (parisenkymmentä sivua), että päätin laittaa opuksen pakettiin siltä osin kuin se nyt oli mahdollista. Siellä se nyt odottaa pilvessä, että ottavat katsottavakseen. Eipähän tarvitse huomenna tämän kanssa enää tuskailla. Ja selvisihän samalla sekin, kuinka monta sivua nyt on tulossa. Parisenkymmentä sivua jäi vajaaksi 200:sta, mutta puuttuvat kuvat kasvattavat vielä sivumäärää. Veikkaan kuitenkin että ei kovin montaa sivua yli 200 kuitenkaan tule.

Huomenna voisi sitten tehdä sen yhden tilatun kuvan niin pääsee tilaaja teettämään mukeja itselleen. Jotensakin taas kun tuntuu vähänkään siltä, että voisi ottaa rauhallisemmin, niin varmasti jostakin tulee taas joku kiire työ. Toisaalta pienessä paineessa on ihan mukava työskennellä, en mä osaa sillä tavalla stressiä ottaa.

Tajusin tuossa alkuillasta että eihän tässä ole kuin kolme viikkoa kun pitää lähteä risteilemään. Ja kuukauden päästä on seuraava viikonlopputapahtuma, Ja siitä viikko niin jään lomalle. Jos nyt oikein laskin. Kyllä se edelleen mielessä pyörii että voisi Tampereella vierailla loman aikana. Jos mä nyt kaksi viikkoa pidän lomaa, niin siihen saa jo sovitettua matka-aikaakin. Vaikka eihän se Onnibussi kauaa sinne ajele :)

Telkkari ei näin sunnuntai-illan päätteeksi tarjoa muuta kuin jääkiekkoa tai uusintoja. On kai sukellettava netin syövereihin ja katsottava löytyisikö jotain, jonka viitsisi katsoa. ■