textari.jpg

AAMULLA tuli kummallinen tekstari. Viestin mukaan UPS olisi toimittamassa kirjattua lähetystä huomenna. Tosin en kyllä ole tilannut yhtään mitään, joka vaatisi erillisen kuljetuksen. Ja kirjatut kirjeet, silloin harvoin kun niitä tulee, ovat ainakin toistaiseksi tulleet Postiin. Googletin tuota numeroa, ja ja kirjoitusasusta riippuen numero oli ilmoitettu huijausnumeroksi tai toisella tapaa Kuljetusjärjestelyn numeroksi. Tiedä sitten kumpaa uskoa. Vastasin kuitenkin K, niin huomenissa nähdään onko tämä joku uusi kusetus, vai onko sieltä oikeasti tulossa jotain? Tosin en kuolemaksenikaan keksi, mitä voisi olla tulossa.

JALKA ei taas aamulla vaivannutkaan, eikä edes särkenyt enää yöllä joten jätin soittamatta. Kylmä varvas edelleen on, mutta katsellaan nyt muutama päivä mihin suuntaan ollaan menossa. Jos viikonloppuna tapahtuu muutoksia, niin pitää sitten soittaa maanantaiamauna ajanvaraukseen.

PÄIVÄ kului ihan huomaamatta, kun työn alla oli erään sivuston viimevuotista aineistoa, joka piti laittaa arkistoon, mutta kuitenkin niin että se on sieltä tarvittaessa löydettävissä. Aineisto kun oli hajallaan useammalla eri sivulla niin en edes miettinyt kaikkien siirtämistä yhdelle sivulle, ja uudelleenlinkitystä sen jälkeen. Käytin show/hide div -metodia, jolloin aineiston linkit ovat kunkin sivun koodissa, mutta oletusarvoisesti sivulle tultaessa ne ovat piilotettu. Klikkaamalla saa linkit sivulla esiin ja toisella klikkauksella taas piiloon. Nopeampi ja helpompi tapa.

ILLALLA pitää katsoa Kauhukeittiö, jotensakin se vaan koukuttaa. Ja sen perään Triassic Attack, joku (mitä ilmeisemmin enemmän tai vähemmän kökkö) kauhuleffa. Eipä ole ennen tultukaan katsottua, joten kaipa tuolle voi osan illasta uhrata.


seiska2.jpg

SUOMEKSI: hautajaiset on jo myyty Seiskalle. ■