koje.jpg

LAUANTAINA nähtiinkin aamupäivällä puolison kanssa torilla kun hän halusi kierrellä kirpputoreilla ja että käytäisiin vaihteeksi isommassa kaupassa ostoksilla. Ensin piti juoda torin munkkikahvit ennenkuin aloitettiin kierros, ja menihän siinä aikaa jonkin verran.

KUN sää suosi (poutaa ja lämmintä) niin illan hämärtyessä laitettiin grilli lämpenemään ja syötiin sitten ulkona. Oli mukava istua siellä syömässä kun oli edelleen lämmin ja hämärää. 

SUNNUNTAINA sää suosi edelleen joten lähdettiin vaeltamaan kohti isoja marketteja. Puoliso oli huomannut uuden tien rakennustyömaan joten kuljettiin sitä pitkin katsomassa minne se vie, ja voisiko se oikaista. Ei oikaissut, itse asiassa tuli pidempi koukkaus kuin jos oltaisiin menty tavanomaista reittiä. 

MARKETEILLE lähdettiin kun päätettiin etsiä jotakin uutta grillattavaa. Lidlin grillattavat alkavat olla jo läpikäyty joten haluttiin vaihtelua. Löytyihän sieltä ja samalla pakattiin reppuun kahvia kun oli Pauligin kahvit tarjouksessa. Kotimatkalla poikettiin munkkikahveille eräälle huoltamalle josta saa aina paistotuoreita munkkeja. Eikä tarvinnut tälläkään kertaa pettyä. Munkit olivat vielä lämpimiä ja kahvi tuoretta.

ILLALLA katseltiin uutta sarjaa (Another Life) Netflixistä. Ensimmäinen jakso tuntui tosi unettavalta mutta urheasti katsottiin se loppuun ja toinen perään. Melkoisen hitaasti alkoi sarjassa tapahtua. Parin jakson jälkeen siirryttiin taas grillin ääreen ja eiliseen malliin aterioitiin ulkosalla.

TÄNÄÄN kaavailin että olisin lähtenyt iltapäivällä kotiin tehdäkseni kukkamummoille sen toisen kukkapenkin mutta jo reilusti ennen puoltapäivää alkoi sataa joten se suunnitelma sai jäädä toistaiseksi. Ja pitkin päivää tuli sadekuuroja ja välillä tuuli melkoisesti, eli ei siellä maanmöyrinnässä olisi kovin kiva olisi ollut. Katsottiin muutama uusi elokuva, ja vasta illan alkaessa jo hämärtyä lähdin kotiin. 

HUOMENNA on paluu arkeen iltavuoron merkeissä ja keskiviikkona pitää olla jo aamuvuorossa ja sitten hypätä taas iltaan. Vapaata on sunnuntaina ja jos silloin sattuu keli suosimaan niin minut löytää tekemästä sitä kakkoskukkapenkkiä. Mitään siihen ei enää tänän kesänä istuteta, mutta on valmiina ensi keväänä kesäkukkia varten.

HUOMISELLE ja oikeastaan koko loppuviikolle on luvattu sadekuuroja ja ukkostakin. Toivottavasti ei satele siihen malliin etten pääse kävellen töihin. Lomalla ehti laiskistua joten nyt pitää taas aloittaa kävelyt.

VIELÄ on aikaa viettää tovi kirjan seurassa ennenkuin pitää painua unten maille.