luminen.jpg

TAAS alkaa olla viikko takana. Maanantaina käytiin puolison kanssa laskiaiskahveilla kun hänellä oli vapaapäivä. Poikettiin kirpparillakin mutta eipä sieltä mukaan tarttunut mitään (itse asiassa pitäisi kohta taas käydä kämppä kunnolla läpi ja vähentää tavaraa).

TIISTAIN otin ihan rentoilun kannalta, kun tiesin odottaa keskiviikkona olevaa aineiston toimitusta. Mitä nyt tiistain aikana ehdin ilmoittautua taas pariin koulutukseen, toinen on livenä ja toinen Teamsin kautta.

KESKIVIIKKONA tuli sitten sitä aineistoa leikekirjaan, ja melkoisen paksu kansio olikin. Toinen projekti jäi vielä odottamaan, mutta ilmeisesti maaliskuun alkupuolelle paneudutaan siihen. Sen verran jo tiistaina katsastelin OCR-softia, ja ilokseni huomasin että Acrobatilla saan luettua tekstit sähköiseen muotoon. Eipähän tarvitse muuta asentaa.

NIINPÄ torstai ja perjantai menivätkin valtaosin skannerin surinaa kuunnellessa. Eikä vielä kaikki ole luettu, mutta valtaosa kuitenkin. Torstaina ei muutenkaan paljon huvittanut lähteä ulos, kun lämpömittarissa komeili -20 asteen pakkaslukemat.

EILEN oli jo huomattavasti lämpimämpää, ja lauantain ohjelmaan kuuluikin jääkaapin täydennys ja samalla reissulla ehdin poiketa kirjakaupassakin.

TÄNÄÄN tuntui jo siltä että sieltä se kevät vain on tulossa. Aurinko kun paistoi suoraan lämpömittariin, niin niin paljon se lämmitti että mittari näytti +2,5 lämpöastetta. Oikeasti ulkona oli sellaiset -7. Taivas oli sininen ja pilvetön joten uloshan se oli päästävä. Kyllä tuntui mukavalta kävellä kiireettä ja nauttia. Oikeasti alkoi tuntua siltä että kevät alkaa pikkuhiljaa kurkkia nurkan takana (jos ei maalis maata näytä, niin ei huhtikaan hummauta). Ensi viikonlopulle on luvattu ihan mukavan pieniä pakkaslukemia. Jotkut kyllä manaavat että sen jälkeen kunnon pakkaset palaavat.

HUOMENNA suuntaan puolison luo viettämään ystävänpäivää ja palailen sieltä maanantain aikana. Ensi viikolla ei (toistaiseksi) ole muita pakollisia menoja kuin jalkaterapeutti ja yksi kokous, mutta vielähän niitä ehtii tulla. Ja skanneri saa laulaa edelleen ensi viikollakin. ■