saskia.jpg

TOTTAKAI tänään kun olisi saanut nukkua vaikka kuinka pitkään, heräsin jo kahdeksalta. En kylläkään mennyt kahvinkeittoon vaan avasin telkkarin ja jäin katselemaan aamun (surkeita) ohjelmia, niin että voisin nukahtaa niiden tylsyyteen. Kyllä se jonkun ajan päästä alkoi tuntua siltä että voisin kömpiä takaisin peiton alle, ja niin teinkin. Uni tuli uudestaan, ja 11 jälkeen nousin kahvin keittoon.

ILTAPÄIVÄLLÄ soitteli kaveri, oli ollut eilen työkavereidensa kanssa testaamassa pakohuonetta, ja hauskaa ja haastavaa oli kuulemma ollut. Siitä sain idean ehdottaa tulevan keskiviikon kokouksessa toimikunnalle, josko mekin mentäisiin testaamaan jokin pakohuone. Yleensä ollaan tavattu käydä syömässä jossakin, mutta kun tuo huone maksaa saman kuin mitä ravintolaan menisi niin voisi olla hauskaa vaihteeksi kokeilla onnistutaanko pakenemaan. Keskiviikkona sen kuulee innostuvatko toiset.

HÄMÄRÄ oli jo ehtinyt laskeutua kun sain itseni hilattua ulos. Mukava keli oli kävellä ja matkan suunnittelin taas niin että kierrän Lidlin kautta kotiin. Oli ostoslistalla Saskian lisäksi paljon muutakin, joten loppumatkan saikin kantaa painavaa reppua selässään. Nyt on kuitenkin taas saatu perustarvikkeet sille mallille ettei tarvitse aivan heti ostaa. Toki voisin Lidlillä käydä viikollakin, mutta helpojta se on aina näin viikonloppuisin kun voi suoraan kotoa lähteä ja kotiin tulla.

HUOMISAAMUNA pitää soittaa lekurin ajanvaraukseen niin saadaan selvyys tuon varpaan vaivalle. Toivottavasti saa ajan huomiselle ettei tarvitse jäädä odottelemaan. Jotensakin mysteeriltä tuntuu mikä siihen tuli kun en sitä edes mihinkään lyönyt. Aivan kuin sinne olisi kertynyt nestettä. No josko huomenna oltaisiin viisaampia.

EIPÄ kovin kummoista voittoa tullut eilisessä Kaikki tai ei mitään -pelissä. Voitin kokonaiset kaksi euroa. Minnekä tuhlaisin? ■