inj.jpg

EILISILTANA lueskelin vielä uutisia ennen nukkumaan menoa. KRAR ilmoitti että rokotusjärjestystä muutetaan (jälleen kerran). Jo annetut ajat ovat kuitenkin voimassa. Itse sain tiistaina varattua ajan, eli melkoista onnenkauppaa oli. Eräs tuttu aikoi varata tänä aamuna ajan, kertoi kun soitteli heti aamusella, ja jouduin kertomaan että jää toistaiseksi varaamatta.

AAMUN ensimmäisiä tehtäviä oli tehdä loppuun se yksi kansi, kun siihen tuli sähköpostissa lopultakin puuttuva aineisto. Siihen liittyen oli asioitava kaupungin viestinnänkin kanssa, niin että varmasti oli kaikki lupa-asiat kunnossa. Sen verran siinä hurahti että tahtoi melkein tulla kiire lähteä koronarokotteen ottoon.

MULLE jäi kokonaiset 10 minuuttia aikaa ennen omaa rokotusaikaa, joten ehdin vielä hengähtää pihalla ennenkuin suuntasin rokotuspaikalle. Montaa minuuttia siellä ei tarvinnut odottaa kun pääsin rokotettavaksi, ja siinä ei kauaa mennyt. Viitisentoista minuuttia piti istuksia aulassa odottamassa ilmeneekö heti jotakin, ja kun ei niin lähdin kaupungille päin.

MULLE jäi puolisen tuntia aikaa tapettavaksi ennenkuin puolison oli määrä saapua. Menin kuitenkin kahvion läheisyyteen penkille istumaan, ja eräs tuttu kulki ohi ja jäi juttelemaan, joten odottaminen ei tuntunutkaan pitkältä. Ja puolisokin pääsi paikalle ennakoitua aiemmin, joten senkin puoleen odottaminen jäi lyhyeksi. Kahvilassa piti ottaa taas paikan päällä paistettu omenamunkki, se on pakko ottaa aina silloin kun sellainen on tarjolla. En nimittäin erityisemmin välitä vadelmasta. Juotiin kahvit kaikessa rauhassa ja otettiin vielä santsikupitkin kun puolisolla oli reilusti aikaa ennen seuraavaa menoa. Mä kun kävin eilen kaupassa niin ei tarvinnut sielläkään käydä, ja siippakin sanoi käyvänsä vasta kotimatkalla.

KOTIIN tultua piti sukeltaa sähköpostiin, kun kaupungilla ollessa oli tullut aineistoa ensi viikon kokousta varten, ja se oli laitettava verkkoon saataville. Olihan siellä taas sellaista, jonka parissa aika tulee toooodella piiiitkäksi. Leikekirjan tilaajakin oli laittanut viestiä että toisi huomenna vielä lisää aineistoa sitä varten ja samalla toisen kirjan aineiston. Onneksi tämä jälkimmäinen on sellainen julkaisu, että kaikki aineisto on tikulla valmiina.

ILLAN mittaan muutama kaveri on kysellyt onko ilmennyt oireita rokottamisesta. Ei ainakaan vielä mitään, mutta eräs rokotteen saanut tuttava kertoi että hänelle tuli oireita seuraavana päivänä oli lämpöä, kehno olo, päätauti, vilunväristyksiä, yleiskolotus... sitä seuraavana kaikkea lievemmin paitsi ei lämpöä. Huomennahan mä sen tiedän.

OLI muuten huono rokote. Pistäjän mukaan en oppisi hetkessä Venäjää eikä edes 5G- saatikka 5D-sirua ollut rokotteessa mukana. Minne voin valittaa? ■