snl.jpg

Oli aikaa ennen Skyfallin alkua katsoa SNL:n alku, kun Arman juonsi itsensä sisään. Oli todella korni esitys! Amerikkalaiset maneerit eivät oikein sovi suomalaisille. Mainostauolla kävin katsomassa missä menneään, enkä alkuunkaan ymmärtänyt mikä siinä "homo-homo"-sketsissäå olisi naurattanut. Eipä edes hymyilyttänyt myöskään Jethro, Mentula & kumppanit sketsi. 

KUKA oikeasti kirjoittaa moista sontaa? Eipä oikein näyttäneet sketsit studioyleisöönkään uppoavan, muutamia satunnaisia naurahduksia tuntui kuuluvan. Maikkari on lyönyt kouransa syvälle sontaan, jos luulee tuolla pääsevänsä lauantai-iltojen katsotuimmaksi ohjelmaksi. Pakkohan Maikkarin on eka (ja toivottavasti viimeinen) kausi tehdä kun on jo pistänyt rahaa (liiankin paljon varmaan) tuon roskan tekemiseen. Oikea paikka tuolle olisi vetää se pytystä alas.

Enpä mä sitten mitään elokuvia alkanut etsiä kun muistin että mulla on Areenassa katsomatta useampikin Poirot-leffa. Katselin ne pois ja sitten saattoikin jo siirtyä peiton alle kirjan kanssa. Oli taas niin tylsää luettavaa että aamusella heräsin valot päällä ja kirja sylissä. No, valot pois ja takaisin nukkumaan kun kiirettä heräämisen kanssa ei ollut. Tosin taitaa nyt alkaa univelka kuittautua, kun heräsin kuitenkin jo yhdeksän aikaan.

Pakkanen pyöri parin asteen hujakoilla, joten oli mukava ulkoilusää iltapäiväksi. Ei mua tosin olisi haitannut vaikka aurinkokin olisi paistanut. Tuli kierrettyä parin tunnin lenkki ihan kiirettä pitämättä. Tai poikkesinhan mä matkalla kahville, joten se pitänee vähentää matka-ajasta :)

Voisi tässä sunnuntain puuhasteluksi ryhtyä tutkimaan tuon laatikoston toisen laatikon sisältöä, taitaa olla taas melkoisesti roskiin menevää paperia. Kummasti tulee vaan aina heitettyä kaikki samaan paikkaan vaikka maksetut laskut etc voisi kyllä siirtää kierrätykseen silppurin kautta. Eikä se silppuaminen mitään nopeaa ole, kun laitteessa on lämpösuoja joka kyllä laukeaa kun tarpeeksi ajaa paperia läpi ja sitten odotellaan että härveli jäähdyttyään käynnistyy uudelleen.

Telkkari ei näytä tarjoavan juuri mitään, joten pitää kai tänään katsastaa löytyisikö jotain katsottavaa leffaa. Huomenissa pitääkin lähteä asioille aamusta, pitää käydä toimistolla ja kyselemässä siitä ID:n maksupolitiikasta. Olisihan se kiva jos saisin sen sitä kautta hankittua. ■