porvoo.jpg

AAMULLA tuli jo ennen yhdeksää vielä vihoviimeinen korjaus siihen kiirejulkaisuun - yhden sanan sanamuotoa piti muuttaa. Sitten oli paketti kasassa. Kyllähän tämän kanssa saikin turata. Eipähän tarvinnut asioille lähtiessä miettiä onko iltapäivän puolella vielä jotakin korjattavaa siihen.

ASIOIDEN hoidossa meni oma aikansa, ja kun taas tulin koneelle niin olihan siellä taas hieman uutta materiaalia muihin keskeneräisiin töihin. Tosin vain sen verran että eteenpäin päästiin mutta yksikään ei niistä valmistunut. Aloin sitten pyöritellä sitä kortin ideaa - ajattelin että painatetaan kuitenkin kirjapainossa vaikka kameraliikkeenkin tulostuspalvelua ehdotettiin. Niissä ei vaan kyetä ihan niin monipuolisiin tulosteisiin kuin tälläkin kertaa mielessä on. Kunhan saisi siihen vielä yhden puuttuvan elementin ja tiedon painosmäärästä niin voisi pyytää tarjouksen.

ILTAPÄIVÄLLÄ sainkin hämmästyä kun sain puhelun jossa mulle tarjottiin uutta työpaikkaa. Enhän mä tietenkään suoralta kädeltä osannut sanoa kiinnostaako vaiko ei, eli sovin ensi viikolle tapaamisen ja käyn juttelemassa mitä on tarjolla ja millaisin ehdoin. Eihän sitä koskaan tiedä jos vaikka innostuisi.

TÄNÄÄN vasta oikeastaan hoksasin että onhan mulla sunnuntai ja maanantai aikaa tehdä niitä päivityksiä sinne verkkosivuille. Päivällä törmäsin erääseen henkilöön joka myös hoitaa päivityksiä ja hän oli jo keskiviikkona saanut laitettua. Mä lohduttauduin ajatuksella että kun nämä päivitykset ovat ajankohtaisia vasta vuodenvaihteen jälkeen niin vielä ehtii.

VOISIN vaikka jonkun elokuvan etsiä vielä illan loppuun. Eiköhän siinä olisi oiva päätös illalle. ■