maksat2.jpg

NIINHÄN siinä eilen kuitenkin kävi että en malttanut lopettaa sen kirjan taittoa vaan jatkoin niin kauan että sain kaiken jo toimitetun aineiston taitettua. Ja silti jäi aikaa katsoa pari jaksoa seuraamaani sarjaa (Titans) ennenkuin siirryin kirjan seuraan.

TÄNÄ aamuna oli kello soimassa jo kuuden aikaan, kun illalla ajattelin että ryntään aamulla reippaana hakemaan niitä maksaruohoja. Siinä vähän aikaa pähkäilin että lähdenkö mutta päätin kömpiä takaisin peiton alle. Se tuntui paljon mukavammalta vaihtoehdolta.

TÄNÄÄN kun ei edes tarvinnut kirjaa taittaa niin aamupäivän otin ihan lungisti lukien nettilehtiä ennenkuin iltapäivän alussa siirryin pihamaalle. Tänään keinu olikin suosittu. Istujat vaihtuivat ja mä pidin seuraa kulloisillekin istujille. Kukkamummotkin ilmaantuivat keinulle, ja heidän kanssaan hurahti puolisentoista tuntia ennenkuin tulin sisään kahveille. Siinä keinussa istuessa oli hyvä suunnitella sen kivetyksen alapuolelle tulevaa, ja kyllähän kaikenlaisia suunnitelmia tuli mieleen. Maanantaina  on onneksi katselmus, ja saa nähdä onnistunko ylipuhumaan niin että saisin siihen lisää lankkua ja kuorman multaa. Siihen menee sen verran paljon että ei ehkä kannata säkeillä tuoda. Mutta katsotaan kuinka maanantaina käy.

TUOSSA puoli kymmenen aikaan nappasin repun selkään ja kengät jalkaan ja lähdin hakemaan niitä maksaruohoja. Kun hyvin näki eikä muutakaan sen tärkeämpää ollut niin miksipä ei. Ja nyt ovat pihassa odottamassa huomista. Aamupäivällä käväisen kaupassa, sitten vaihdan vähän likaisempaa päälle (kun siellä pitää olla polvillaan mullan päällä) ja laitan maksaruohot paikoilleen. Sitten taas vaatteiden vaihtoon kun kirjan aineiston toimittaja piipahtaa.

PUOLISON kanssa sovittiin että näillä näkymin lauantaina mennään grillaamaan. Hän tulee tänne, täältä siirrytään grillauspaikalle ja sieltä sitten takaisin kaupungin keskustaan. Hän käväisee katsastamassa kesäkukkia parvekkeelle ennen kotiinlähtöään. Meidän talossa täytyy pitä kokous kesäkuun alussa niin päätetään talon kesäkukista.

JOS vielä pari jaksoa Netflixistä ja sitten vois laittaa silmiä kiinni. ■