snow.jpg

Aamulla sai taas herätä siihen kun lattian hionta alkoi. Vieläköhän tulevat huomisaamuna kolistelemaan? Onneksi edes viikonloppuna saa pari aamua nukkua ilman että työkoneet alkavat metelöimään. - Toivottavasti.

Aamulla oli sitten webseminaari. Kesti hiukan vajaan tunnin, ja muutaman kerran lähetys katkesi mutta palauttamiseen riiti kun päivitti selainikkunan. Itseä kiinnostava ja koskeva osio olikin heti alussa, puolen tunnin jälkeen siirryttiin asioihin jotka eivät enää olleet mulle niin tärkeitä. Katsoin kuitenkin loppuun asti. Ja tulihan sieltä jo sähköpostiin linkki, johon kirjautumalla pääsee näkemään uudelleen jos intoa riittää.

Kirjoittajalta tuli taas lisää tekstiä ja tulee kuulemma aamullakin vielä lisää. Onneksi en ole laittanut kuin ensimmäiset 14 kuvasivua tekstin joukkoon, niin että voin edetä rauhassa tekstin uudelleen asemoiden ja samalla kirjoitusvirheitä korjaten. Ilmoitti olevansa reissussa muutaman päivän joten voin venyttää uuden version lähettämistä ensi viikolle.

Lunta tuli taas kiitettävän runsaasti. Pääväylät olivat jo aurattu mutta kyllä vielä sai hangessa tarpoa. Ja lisää näyttää ennusteen mukaan tulevan. Tulisipa nyt vaan kevät!

Ajattelin josko ensi viikolla jaksaisin/viitsisin käydä entisellä työpaikalla katsomassa mitä sinne kuuluu? Eipä siellä taida olla enää ketään tuttua töissä, siellä olleita tapaa kaupungilla tai sitten vaihdetaan kuulumiset FB:ssa. 

Lieneekö kevätväsymys tulossa, vai väsyttääkö vain muuten tämä harmaa keli, mutta nykyisin tulee mentyä aikaisemmin nukkumaan, ja jopa nukuttuakin (melkein aina) kellon soittoon asti. Siis peiton alle. ■