pavomuki.jpg

EIPÄ tarvinnut seurata vaalien tuloksia, kun jo ennakkoäänien perusteella oli selvää että Niinistö jatkaa toisellakin kaudella. Sen verran piti sivusilmällä seurata, että ottaako Paavo loppukirin mutta ei, lässähti Paavon meno. Vaalivalvojaisissakin Paavo myi vielä mukejaan - maksaisitko 30 euroa moisesta mukista? Mulle pitäisi maksaa tuo kolmekymppiä että ottaisin tuollaisen mukin vastaan. - Sitten kun mennään toiselle kierrokselle, niin mukikauppa vilkastuu.

EI tullut toista kierrosta vaikka Väyrysen mielestä olisikin ”Suomen kannalta ikävää”, jos ei tulisi toista kierrosta - ja häntä siellä mukana. Ja sama vanha virsi jatkui: Väyrynen on vaalikampanjan aikana moittinut useaan kertaan mediaa puolueellisuudesta ja istuvan presidentin Sauli Niinistön tukemisesta. - Kampanjan aikana on ollut huomattavissa, että niin sanottu valtamedia on jo hyvissä ajoin asettunut tukemaan Niinistön uudelleenvalintaa. Taas oli sellaista meediapeliä että!

EHKÄ Paavon olisi nyt jo aika tunnustaa tappionsa ja pysyä takavasemmalla, kun kansa ei Paavoa prseidentiksi halua. Eikä oikein muuallekaan. ■