tie.jpg

KYLLÄ se aamulla vähän kirpaisi kun lämpömittari näytti kymmentä pakkasastetta ja kävi puuskainen tuuli. Kyllä tuntui kylmemmältä kuin todellisuudessa oli. Mutta eiköhän tähän pikkuhilljaa totu, ellei viikon päästä olla taas plussalla niinkuin ovat ennustelleet.

IHME kyllä mitään äkkiduuneja ei päivän aikaan ilmaantunut, vaan sain rauhassa työstää sitä uusinta opusta. Vielä en tiedä paljonko kaikenkaikkiaan nykyinen sivumäärä pienenee, kun jätin tyhjät sivut paikoilleen. Niitä kun tarvitaan kun kuvat tulevat. Helpompaa että siellä on sivuja joille teksti voi juosta eikä tarvitse olla niitä koko ajan lisäämässä.

KOTIIN tulin Lidlin kautta. Kyllä siellä taaskin vaan riitti asiakkaita. Edelläni oli rouva osotoskärry äärimmilleen lastattuna ja silti ostosten loppusumma oli vain 130 euroa. Muissa kaupoissa ei samaan rahaan olisi sitä tavaramäärää saanut. Itse tyydyin hieman pienempiin ostoksiin, banaaneja, Saskiaa, jogurttia ja mehua. 

AAMULLA en jaksanut ryhtyä kuorimaan päärynää, joten smoothiekokeilu jäi tältä aamulta. Nyt illalla kuorin ja pienin päärynän valmiiksi jääkaappiin, niin aamulla on vuorossa se kokeilu. Voipi yllä hyvääkin. Päärynä sen vuoksi jääkaapissa että se ehtii kylmetä. Mun aamusmoothien pitää olla kylmä. Ja sen jälkeen kuumaa kahvia.

KELLO on vielä niin vähän että aikomuksena on etsiä jokin leffa näin illan päätteeksi. Ja toivottavasti parempi kuin eilen. MasterChef Australiassa on ihan ajantasalla kun on tullut katseltua suoraan telkusta jaksot. Aina niistä kokkauksista jotakin ideaa itselleenkin saa. Tosin kaikkien säveltäminen ei aina mene nappiin. Mutta siinäpä  se ruuanlaiton viehätys piileekin, pitää vaan uskaltaa kokeilla. ■