aare.jpg

VIIME viikolla vuorot vaihtelivat aamusta iltaan ja lauantaikin meni vielä töissä. Eipä ollut vapaa-ajan ongelmia. Kieltämättä iltavuorosta aamuvuoroon hyppääminen oli rankanpuoleista mutta päivästä selvittiin kunnialla. Sunnuntaina käytiin puolison kanssa kahvilla, siinä olikin koko viikonlopun huili ja vapaa. Viime perjantaina sen verran oli lumihiutaleita ilmassa että saattoi sanoa että lunta satoi.

EILISAAMUNA satoi hieman enemmän, maa on likimain valkoinen. Tuo satanut lumimäärä olisi juuri passeli. Huomiselle onkin luvattu aamuksi ihan reippaasti pakkasta eli hieman enemmän päälle kun lähtee töihin. Tosin sitten torstaina mennään plussan puolelle eli tuo vähäinen lumi kaikkoaa melko varmasti. Uutta tulee sitten 9.12. ja silloin hiukan enemmän.

MUN sopimus oli marraskuulle mutta tänään kun kassalla sanon johtohenkilölle että aamut alkavat olla vähissä niin hän tokaisi että "sinä olet niin ettei me sua pois päästetä". Eli joulukuu taitaa mennä vielä kassalla seisoessa, mutta nyt kun sitä on tehnyt jo melkein kuukauden niin mukavaltahan se tuntuu. Ja kanta-asiakkaat ovat tulleet jo tutuiksi, ja tuleehan siinä samalla aina sananen pari vaihdettua. Mä kun en osaa siinä olla hiljaa. 

NYT ei ole kovin kummoisia ole ollut kirjailtavaksi netin kudokseen kun päivät tai illat menevät siellä kassalla ja taittotyöt ovat tuttuun tapaan hiljentyneet tältä vuodelta. Joku kiireinen julkaisu saattaa tulla vielä ennen vuodenvaihdetta, varsinkin jos kyseessä on EU-projekti/hanke ja rahoitus päättyy. Yleensä näin on ollut.

NÄYTTÄÄ siltä että jatkossa ainakin toistaiseksi täällä vähän harvemmin ellei sitten jotain sellaista tapahdu joka innostaa päivittämään tätä tiuhempaan. ■