aaron.jpg

AS if being a newly single father isn't hard enough, Aaron must fight to save his son Tate after being infected with vampire blood. Faced with the grim possibility that his son could be becoming a vampire, Aaron tries to find the source of the infection.

Aaron's Blood oli illan elokuva. Hieman toisenlainen vampyyrielokuva. Verellä ei pahemmin mässäilty, vaan elokuva keskittyi isän yritykseen pelastaa poikansa. Ei ollenkaan hassumpi pätkä.

cuckoo.jpg

CUCKOO seuraa pikkuporvarillisia perhearvoja vaalivien vanhempien sopeutumista siihen, että heidän 18-vuotias tyttärensä Rachel on mennyt Thaimaassa naimisiin new age -henkisen tyhjäpään Kukkuun kanssa ja tuonut tämän mukanaan kotiin. Kaiken lisäksi uusi elämäntilanne selviää isä Kenille ja äiti Lornalle jättiyllätyksenä vasta lentokentällä, sillä välivuotta Thaimaassa viettänyt Rachel on kertonut avioliitto-uutisen ainoastaan Facebookissa. Jota vanhemmat eivät sivumennen sanoen käytä. Tuoreessa vävypojassa riittää toden totta sulattelemista, etenkin Kenillä. Saavuttaako Kukkuu appensa hyväksynnän vai onnistuuko Kenin työntää kapulaa toisiaan kiusallisen avoimesti rakastavien nuorten rattaisiin?

ELOKUVAN jälkeen vielä brittiläistä komediaa. Viime viikolla katsoin ensimmäisen jakson ja jäin koukkuun. Brittikomediassa on jotain joka koukuttaa kerrasta toisin kuin valmiiksinauretut amerikkalaiset. Kyllä tämän kaikki jaksot pitää katsoa. Ja jos ei satu olemaan telkkarin ääressä, niin onneksi jaksot löytyvät myös Areenasta. ■