monkey.jpg

JOTENSAKIN ei yhtään yllättänyt että aamulla oltiin taas plussan puolella. Sitähän tämä keli on ollut. Mittari on vieläkin nollan yläpuolella, mutta eiköhän se aamulla taas ole jo pakkasella. Ärsyttävää tuo noinkin suuri lämpötilojen vaihtelu, kun ei ehdi millään tottua pakkaseen. Olisi pakkasella tai sitten plussalla, mutta ei remppaisi koko ajan.

AAMULLA naputtelin viimeiset tekstit uusimpaan kirjaan, ja puolen päivän aikaan tekijä tuli sitten käymään. Katsottiin ensin kansiehdotus, ja pienen viilauksen jälkeen saatiin ainakin tällä erää kansi joka häntä miellytti. Sitten käytiin lopun aineiston pariin. Hurahtihan siinä taas puolitoista tuntia, kunnes oli kaikki katsastettu ja valittu. Huominen päivä meneekin niitä naputellessa, kun ei muista julkaisuista ole kuulunut mitään. Saan kyllä huomenna kaikki kirjoitettua, joten pääsen jossakin vaiheessa laittamaan vedoksen nähtäväksi. Kaksi paksua kansiota on työpöydällä, ehkä ne saa ensi viikolla kiikuttaa pois tai tekijä käy noutamassa.

SAIN eräältä taholta sähköpostiin uudet julkaisuohjeet katsottavaksi ja tarvittaessa ehdottamaan korjauksia. Hämmästys oli melkoinen kun edellinen versio oli 7 sivua pitkä ja ensi vuoden alussa käyttöön otettava on vain kaksi sivua. Osaakohan niin ytimekkäillä ohjeilla edes tehdä mitään? :)  Äkkiä en huomannut  mitään korjattavaa joten laitoin vain viestiä, että nämä uudet ohjeet selkeyttävät kyllä erityisesti tekijöiden näkökulmasta asiaa.

JOULUNVIETTO on vielä auki, jos hyvin käy niin tänä vuonna ei tarvitse raahautua joulupöydän ääreen vaan selviää kavereiden luona käynneillä. EI oikein houkuttele pöytä joka notkuu ruokaa niin että hyvä että pöydän jalat kestävät. Ja kun kaikkea pitäisi maistaa. Mä olen jo vuosia mennyt mennyt joulun samaan tapaan kuin muutkin arkipäivät, parin päivän takiako pitäisi pistää jääkaappi äärimmilleen ns. jouluruokaa. Ei kiitos! ■