wint.jpg

Lauantaina heräsin 11 aikaan, vaikka menin ihan ajoissa nukkumaankin. Mutta olihan se mukavaa kun ei kello soinut eivätkä remonttimiehet kolistelleet kerrosta alempana.

Aurinko paistoi niin upeasti että aamukahvin ja -suihkun jälkeen oli pakko kiskoa kuteet niskaan ja lähteä ulos.Vaikka lämpötila ei nyt korkealle ollutkaan kivunnut, tuntui silti keväiselle. Ja parasta oli kun tarvinnut raahata reppua mukanaan eikä miettiä kaupassakäyntiä, niin saatoin suunnitella reittini toisin. Sillä tavalla että puolimatkassa oli kahvio jonne poiketa hetkeksi istumaan ja katselemaan maailman menoa. Ja tulihan sinne tuttujakin niin aikaa hurahti jutellessa niitä näitä. Olisin saanut kyydin kotiin, mutta kiletäydyin kun halusin jatkaa kävelyä kevätauringossa.

Kotona kelpasi kun sai ottaa valmiin makaronilaatikon ja lämmittää sitä. Edelleen poltteli huulia, ja maku oli tiivistynyt kun se oli saanut levähtää yön yli. Sen verran iso satsi tuli että osa meni pakkaseen odottamaan.

Illalla pistin pyykkikoneen pyörimään, ja ensimmäisen koneellisen jälkeen vielä toinen. Koneen pyöriessä vamistelin sunnuntai-iltana julkaistavaa päivitystä; lähetin jo grafiikan valmiiksi palvelimelle, ainoastaan itse www-sivu jäi vielä odottamaan.

5th.jpg

Koska olin ollut niin ahkera -  :) -  niin päätin palkita itseni leffalla. Illan leffaksi valikoitui The 5th Wave.  Mitään muuta tietoa ei ollut kuin että muukalaiset ovat (taas kerran) valloittamassa maapalloa. Itseä häiritsi hieman elokuvan hidastempoisuus, ja ei ollut aivan sitä mitä odotin. Leffan yllätyskäänne onnistui kuitenkin yllättämään, sillä odotin jotakin ihan muuta. Kunnon alieneita etc.... Mutta kestää kyllä katsomisen. Ja ilmeisesti jatkoa seuraa,

Sunnuntaina taas herätys ilman kellonsoittoa. Ja kun aurinko näytti jääneen ainakin toistaiseksi paistamaan keväisesti täksikin päivää, niin pakkohan se oli taas ulos lähteä. Tällä kertaa piti suunnitella reitti niin että kauppa sattuu kotimatkan varrelle ettei tarvitse kaikkia ostoksia koko matkaa mukanaan raahata. Alkuiltaan muutama vanha Poirot-jakso, ennenkuin pääsin julkaisemaan odottavan päivityksen. Kello 23 jälkeen sen sai jo turvallisesti julkaista. Kumman pirteä olo on vieläkin, johtuuko ulkoilman yliannostuksesta?

Työtuoli odottaa edelleen päivitystä, pähkäilin josko pääsiäislauantaina kävisi hakemassa uuden. Pääsiäinen kun ei mun suosikkijuhliini kuulu, onneksi tänä vuonna on kaupat auki pääsiäisenkin, niin ei tarvitse selkä vääränä olla kantamassa ruokaa niitä pyhäpäiviä varten. Edellisessä työpaikassa olin ihan vapaaehtoisesti pääsiäislauantain töissä, niin että sai katkosta pyhäpäiviin.

Selvisihän sekin miksi toisesta kirjapainosta ei tullut tarjousta. Kyselin FB:ssa ja sanoi ettei sähköposti olisi tullut perille. Annoin speksit keskustelun lomassa, ja lupasi keskiviikkoon mennessä tarjouksen. Huomenna pitää soittaa toiseen kirjapainoon ja tiedustella taas ihan toista asiaa. Saapa nähdä tuoko päivä yllätyksiä tullessaan? ■