vda.jpg

EILEN oli viikon viimeinen iltavuoro ja hieman vähemmillä unilla tänään aamuvuoroon. Yöllä oli satanut sen verran lunta että aurauskalusto oli jo aamulla liikenteessä. Pikku pakkanen herätteli sopivasti ettei ihan nukuksissa töihin tullut mentyä.Tällä viikolla on vielä kaksi aamuvuoroa, ja sitten onkin kuuden päivän loma ennen seuraavaa aamuvuoroa. Tai kaikki loppuvuoden vuorot ovatkin aamuja, joten ei tarvitse unirytmiä kovasti sekoitella,

PITKIN päivää tuli hissukseen lisää lunta, eli sitä kaipaavat varmaan taputtivat käsiään yhteen. Ennusteen mukaan loppuviikosta voisi jopa olla mahdollista nähdä aurinkoa, ja uutta lunta olisi luvassa joulun aikaan. Onhan tuolla hieman valoisempaa kun maa on valkoisena, mutta välillä olisi ihan mukava nähdä aurinkoakin. En edes muista milloin viimeksi se on näyttäytynyt.

VIELÄ on avoinna lähdenkö joulun viettoon sunnuntaina iltapäivällä vaiko vasta maanantaina. Lauantaina on kuitenkin siivottava niin että kun tulee kotiin on puhdas koti odottamassa. Ja saattaahan se olla että puoliso tekee vastavierailun tänne. 

TÄLLE illalle vielä jotain Netflixistä tai Plejmosta ja sitten peiton alle. ■