pask.jpg

TÄMÄ viikko alkaa olla taputeltu. Kovin keväiseltä ei mennyt viikko tuntunut. Jotensakin sitä vaan odottaa jo näkevänsä vihreää. No näin mä tänään helmililjojen nuppuja, joten siinä mielessä peintä kevään merkkiä. Omat krookukset ovat vielä lumen alla, saa nähdä kuinka äkkiä intoutuvat kukkimaan kunhan lumet päältä lähtevät.

HAAVAHOITO oli päivän tärkein meno. Sain mukaani tarvikkeet lauantaita varten, kyrettiä ei sentään mukaan pakattu. EIkä hoitaja sitä kyllä ehdottanutkaan. Riittää kun vaihdetaan siteet ja laitetaan uusi pihka. Menen sitten tiistaina taas omalle hoitajalle joka takuulla kyretillä ainakin vähän kaivelee.

HUOMENNA johonkin aikaan liikkeelle, en ole vielä katsonut miten kulkuyhteydet pelaavat kun on sunnuntain aikataulut. Jos ei satu oikein yhteen niin pitää mennä taksilla. Ainakin pääsee suoraan ja mutkattomasti perille. Viivyn pääsiäisen vietossa ainakin sunnuntaihin, ellen maanantain aamupäivään asti. Riippuu siipan työvuoroista. Eli ainakin muutamaksi päiväksi vaietaan täällä.

POSTI toi tullessaan kutsun silmäpohjakuvauksiin. Aika on toukokuun puolivälissä, likimain kuukauden päästä, eli hyvissä ajoin ilmoittavat. Tunti pitää varata aikaa itse kuvaukseen, ja sen jälkeen puolisokeana aurinkolasit silmillä yirttää löytää kotiin tai minne sitä sitten onkin sen jälkeen menossa. Kutsua laajempiin labrakokeisiin ei vielä ole tullut, mutta kai sekin jossain vaiheessa.

TÄNÄÄN pitänee etsiä joku leffa, kun näyttää ettei mitään katsottavaa tule telkkarista. Telkkarista puheenollen huvittavaa Maikkarin toiminta tälläisten juhlapyhien alla. Saippuasarjat pistetään heti tauolle ettei vaan vahingossa joku pahoita mieltään kun on sentään pääsiäinen ja kaikki. ■