snow.jpg

TUNTI vierähti eilisessä kokouksessa mutta saatiinpahan asiat käsiteltyä. Ja niin kuin suunnittelin, siirryin seuraavaksi äänestyspaikalle. Aioin aluksi kääntyä takaisin kun näin millainen jono siellä on, mutta päätin kuitenkin jäädä jonon jatkeeksi. Kun lopulta pääsin vastaanottamaan äänestyslipun niitä jakavalta virkailijalta, ehdittiin jutella vähän aikaa kun en saanutkaan lippua heti, kun ruuhkaa purettiin. Aamusta asti oli kuulemma kiirettä pitänyt, ja puolen tunnin kuluttua olin lopultakin saanut laitettua numeron lappuun ja pääsin pois. Onpahan nyt tehty.

ILTAPÄIVÄLLÄ jatkoin sen kannen tekemistä. Aineistoa oli kaksi DVD-levyllistä, joten sitä oli enemmän kuin tarpeeksi. Kyllä mä niistä sitten lopulta sain poimittua sieltä sun täältä, ja iltapäivän lopulla oli kansi valmis. Kaupan kautta kotiin.

KOTIMATKALLA soi puhelin ja eräs kaveri jota en aikoihin ollutkaan nähnyt oli liikkeellä kaupungissa ja kysyi voisiko tulla piipahtamaan ja vaikka kahville. Koska mulla ei ollut sen kummempia suunnitelmia kuin leffailta niin toivotin tervetulleeksi. Olen tainnut hänet nähdä viimeksi viime keväänä, kun hän toisella paikkakunnalla töissä ja muu perhe asuu täällä. Oli nyt ottanut pidemmän viikonloppuvapaan. Mikäs siinä, mukavaa oli pitkästä aikaa turista mitä kaikkea onkaan ehtinyt sattua ja tapahtua. Hän on sellainen kaveri, että vaikka nuo näkemiset sattuvat nykyään aika harvoin, juttu jatkuu siitä mihin viimeksi ollaan jääty.

TÄNÄÄN posti toi kirjapainosta kortin mallin, oli sellainen kuin olin kaavaillutkin ja ilmeisesti on kelvannut tilaajallekin kun ei korjauksia tarvinnut tehdä. Tulevaan lehteen sain pari sivua taitettua kun niihin oli aineisto valmiina, mutta paljon on tulossa, ja yksi aukeaman kokoinen mainos pitää sihen väsätä. Ja sen pitää kuulemma olla sellainen että lukija putoaa polvilleen, eli pitää olla houkutteleva. Kotiin apteekin ja kaupan kautta.

TÄLLÄ viikolla piti tulla yhden kirjan painotalotiedot mutta vielä ei siitä kuulunut mitään. Painoaineisto on valmiina mutta kun vain tietäisi minne sen lähettää.

HUOMISAAMUNA yön yli vapaalle, ja sunnuntai-iltana taas kotiin. Tälläinen pieni irtiotto arjesta ennen lomaa. Nyt kiun kello on noinkin vähän voisin katsastaa löytyykö joku leffa katsottavaksi. Telkusta kun ei tuu  mitään. ■