harm.jpg

KELIT eivät ole muuttuneet miksikään. Samanlaista harmaata ja vesisadetta päivästä toiseen ja samanlaisena jatkuu ainakin alkavan viikon loppuun. Mukavaa on kun on plussan puolella, eikä mua tuo harmaus ja pimeyskään haittaa, vaikka toiset kaipaavatkin jo lunta.

EI sitten tullut sitä paikkaa jota torstaina kävin kokeilemassa. Mutta ei silti huonosti mennyt, huomenna menen seisomaan kassalle toiseen paikkaan ainakin kuukaudeksi. Onneksi saa aloittaa iltavuorolla niin että ehtii aamulla vielä totutella ajatukseen että menen "oikeisiin töihin". Todennäköisesti menee vielä joulukuukin siellä, mutta nyt alustavasti vain marraskuu, katsotaan kuinka jalka kestää seisomisen siinä likimain paikoillaan. Enkä mä silti toisia töitä lopeta, nyt niitä näin vuoden loppupuolella on aina vähemmän. Tammikuun jälkeen niitä alkaa taas tulla niin että välillä ei tiedä mistä aloittaisi.

SEN verran tuo harmaus väsyttää ettei ole jaksanut kovin uutterasti täällä käydä kirjoittelemassa mutta toisaalta ei mitään ihmeempää ole tapahtunutkaan, joten eipä paljoa kirjoittamista ole ollutkaan. Viikolla oli kokous ja edelleen ensi vuosi pitää istua hallituksessa eli noin kolmen viikon välein on aina istuttava ilta kokouksessa. Pitää ensi syksynä katsoa ja miettiä vieläkö jaksaa niissä istua vai joko pitäisi antaa tilaa jollekulle toiselle. Siihen on kuitenkin niin paljon aikaa ettei kannata sitä vielä alkaa  miettimään.

SE ikuisuusprojekti kirja ei edelleenkään ole nytkähtänyt mihinkään suuntaan, ja eipä taida tänä vuonna enää nytkähtääkään. Ei ainakaan kirjan toimittaja ole yhteyttä ottanut että toimittaisi korjauksia. Enkä mä nyt ala kyselemäänkään kun pitää suunnata energia asiakaspalveluun :)

JOTAKIN kauhua vielä Netflixistä ja sitten pitkälleen että jaksaa huomenna. ■