warn.jpg

IHAN aluksi varoitus: kirjoituksen lopussa oleva kuva ei sovellu herkille!


ENSIMMÄINEN yö kotona takana. Yllättävää kyllä jalkaan ei pahemmin koskenut, yksi ainoa särkylääke illalla riitti takaamaan yöunen. Ja kyseessä on ihan käsikauppalääke (tosin mä sain senkin reseptillä niin sai 100 kpl samaan hintaan kuin ilman reseptiä ostettaessa 15 kpl). Ja vielä jäi reseptille 200 kpl,. joten pitää ennen reseptin vanhenemista käydä ostamassa varuiksi toiset 100, niin ei tarvitse ostaa niitä kalliita pakkauksia. Kolmisen vuotta näkyy olevan käyttöaikaa, mutta en usko että tulee edes tuo eka purkki siinä ajassa käytettyä.

PÄIVÄ oli mukava kun puoliso pääsi käymään. Toi mulle samalla sidostarpeita apteekista, niin ei tarvitse niistäkään huolehtia vähään aikaan. Istuttiin ja juteltiin useampi tunti ennenkuin hän lähti kotiin. Meillä on edelleen eri asunnot ihan työvuorojen takia. Ja kun tämä järjestely on toiminut kohta 20 vuotta niin ei sen muuttamiseen ole aihetta ihan äkkiä. Katsellaan asiaa sitten tulevaisuudessa.

HUOMENNA jos sattuu olemaan poutaa niin ajattelin mennä tuonne pihakeinuun istumaan ja katselemaan päivän kulkua. Vielä en ole aikeissa kaupungille lähteä. Facebookissa yksi frendi viestitti jo eilen että jos alkuviikosta tarvitsen kyytiä kaupungille niin hän lähtee mielellään kuskiksi. Varmaan maanantaina käyn KELAssa jos vaan saan selvitettyä tulot vuodelta 2015 siihen mennessä. Pitää hakea sitä sairauspäivärahaa. 

SAIRAALASSA näin jalkani pariin otteeseen kun vaihdettiin siteet, ja jotensakin tuntui siltä että katselen sitä ulkopuolisena. Tänä aamuna oli sitten vuorossa kotona tehtävä suihkuttelu, ja edelleen tuli jotensakin "irrallinen olo", että onko tuo mun jalkani? Vaikka sen tajuaa että se on omassa kropassa kiinni, niin jostakin syystä sitä tarkastelee kliinisesti. Itseäni ei tuo esteettisyyden puute haittaa, ja varmaan jossakin vaiheessa suhtaudun tuohon jalkaan samoin kuin toiseen terveeseenkin. Nyt vain sitä ei oikein osaa ajatella omakseen.

 

warn2.jpg

 

TÄMÄ on hyvä hetki lopettaa lukeminen mikäli järkytyt helposti!

 


SIINÄ se on. Suihkuttelun raikkaana (vesipisaroita nuo täplät):

jalka.jpg