box.jpg

SAIN oikoluettua sen kirjan joka menetti kiire-statuksensa ja lähetin aineiston painotaloon. Jos siihen jotakin virheitä vielä jäi, niin jäi. Pääasia että on pois käsistä ettei tarvitse sitä lomalla miettiä.

TÄNÄÄN paistoi aurinko (jippii!) mutta toisaalta tuuleksi vilpoisasti. Ei antanut luonto periksi vaan shortseissa piti edelleen olla liikkeellä. Huomasi hyvin kuinka aurinko lämmitti kun siirtyi auringosta varjoiseen paikkaan. Ei siellä silti niin kylmä vielä ollut että paleltua olisi tarvinnut, ja kun laittoi jalkaa toisen eteen niin pysyi lämpimänä.

RINTEEN ja kukkapenkin keskenreräisyys vaivaa joten tänäänkin piti taas hieman käydä tekemässä jotakin. Tuossa taannoin nikkaroimani krassilaatikko pääsi suunnitellulle paikalleen, ankkuroin sen maahan parilla laudanpätkällä ja naputtelin muutaman naulan niin että lankku on nyt kiinni kehikoissa, eli ei niitä ihan helposti siitä siirretä. Ja tietysti vielä multaa siihen kehikkoon. Vaikka se tuntuikin pieneltä niin 50 litraa multaa hurahti siihen ongelmitta. Ensi kesänä siihen tulee krasseja, jossakin vaiheessa vielä ritilä siihen takareunaan niin että krassit saavat kiivetä kohti korkeuksia.

OLIPAHAN tullut sillä aikaa sähköpostiin uuden kirjan taittoaineisto. Tabletissa kun näkyy kaikki sähköpostit niin pithän se vilkaista. Mahdollisimman nopeasti toivoivat saavansa kirjan sähköiseen muotoon. Tuossa pähkäilin josko huomenna tai sunnuntainasen tekisin, niin ei jäisi sekään roikkumaan loman ajaksi. Huomenna ajattelin kyllä käydä ostamassa työkäsineitä, josko ostaisin ihan kumiset kun siellä rinteessä joutuu melkoisen määrän multaa myllertämään kun ne sipulit maahan tökkii, ja perinteiset kankaiset hanskat kyllä kastuvat.  

YÖKSI on luvattu pakkasia, saapa nähdä joko olisi sen verran että kukatkin sen huomaisivat. Tänä aamuna oli -0,1 astetta pakkasen puolella. Vähän kauempana oli kuulemma ollut parikin astetta.

TÄMÄ ilta meneekin taas kirjan kanssa. Se rupeaa mukavasti nukuttamaan jossakin vaiheessa kun lukee sängyssä. Siitä on helppo siirtyä unten maille. ■