kukkii.jpg

TYÖVIIKKO on taas aloitettu. Ja selvisi että lauantaina mennään ilmeisesti kahden ihmisen voimin. Huisaa! Eiköhän me siitä selvitäkun tällä kertaa molemmat ovat sellaisia jotka osaavat sulkea kaupan niin pystytään jakamaan hommat niin että päästään ajoissa pois.

ILTAPÄIVÄLLE oli ennustetti ukkosta ja kunnon kuurosadetta. Piti kello 15 aikaan alkaa eli heti sen jälkeen kun olisin ehtinyt kotiin. Puoli kolmen aikaan kotiinpäin kävellessä alkoi pisaroida mutta oli niin vähäistä eikä ukkosesta tietoakaan. Lämmintä kyllä oli. Aamulla kiskaisin lähtiessä takin niskaan mutta iltapäivällä sitä ei tarvittu. Huomisellekin on luvattu sen verran lämmintä että takki saa jäädä naulakkoon kun lähden iltavuoroon. Varmasti tarkenen vielä kävellä takaisinkin. Lauantaille näkyy luvatun sadetta sekä aamuksi etät iltapäiväksi eli kumpaankin aikaan kun olen kävelemässä töihin tai töistä. No, sateenvarjolla siitä selviää.

ILLALLA keittelin hernekeiton (tai laitoin heti porisemaan töistä tultua). Nyt on huomisen ruoka valmiina, ei tarvitse muuta kuin laittaa mikroon. Ja sen verran reilusti tein että riitti taas pakkaseenkin laitettavaksi. Kaalilaatikko uudesta kaalista on jonotuslistalla mutta vielä uusi kaali on turhan kallista, kyllä mä jaksan odottaa että se tuosta vielä halpenee. Torilla pitäisi muuten käydä katsomassa joko sieltä löytyisi raparperia. Vähän on vielä viimevuotisia pakkasessa. Ajattelin että keitteln niistä hillokkeen ja tekaisen raparperi-mansikkaleivoksia kun puolison kanssa seuraavan kerran nähdään.

SUNNUNTAINA pitäisi varmaan ottaa työn alle ne ikuisuuseepoksen korjaukset, en ole niitä juuri ehtinyt tehdä kun on ollut kaikenlaista muuta. Vaan eipä ole toimittajakaan hätyytellyt. Siitä PowerPoint/Word-jutusta ei ole edelleenkään kuulunut mitään, eli kai se on vain laitettava lasku eteenpäin. Samoin yksi kirja odottaa korjauskoontia, mutta tuntuu että sielläkään ei kiirettä pidetä. Jos nyt kuitenkin saataisiin pois käsistä ennenkuin lähtevät kesälomille. 

TÄNÄÄN ajattelin lopultakin katsoa Netflixistä elokuvan joka on odottanut katsomistaan jo melkoisen pitkään. Huomenna kun saa nukkua hieman pidempään niin voin hyvin katsoa sen niin on nähty. ■