mansikka.jpg

Taas meni aamupäivän suunnitelmat uusiksi, kun tuli viestiä että voisinko alkaa hahmotella levyn kantta viestin mukana olleen aineiston pohjalta. Kyllähän se mulle sopi. Tekstejä vielä hiovat, eikä kaikki biisit ole vielä valmiina, mutta tein ensimmäisen luonnoksen ja laitoin nähtäväksi. Jatketaan kunhan aineistoa tulee ja kaikki biisit ovat valmiina ja nimettyinä.

Iltapäivällä parturissa, ja sieltä pois tullessa ostin mansikoita kun tyttö oli vielä niitä myymässä. Ei mulla alunperin ollut tarkoitus pakastaa yhtään niitä, mutta nyt on kuitenkin pakkasessa sen verran, että voi talvikuukausina jotakin kehitellä. Tai onhan mulla jo tiedossakin jo, mihin niitä käytän, mutta sen leivonnaisjutun aika tulee vasta myöhemmin. Eikä se ole mansikkakakku.


Melko hirvittävälle näyttää seuraavan kymmenen päivän ennuste, eritoten ti - to ajanjaksolla:

saa.jpg


cabin.jpg

Illan päätteeksi Cabin Fever Remake. Pakko myöntää että pidin tästä versiosta enemmän kuin aiemmasta. Onneksi jätin arvostelut lukematta ennen leffan katsomista, olisi muutoin voinut jäädäkin katsomatta. Mutta jälleen kerran mun makuni erosi arvostelijoiden mausta, eikä leffa ollut minkään sortin pettymys. Kannatti katsoa. ■