kallio.jpg

AAMULLA kun oli aikaa ennen liikkeellelähtöä, niin soitteli taas taholle joka sillä ikävällä kirjeellä minua muisti. Siellä vastasikin erittäin ystävällinennaishenkilö, jonka kanssa käytiin asia läpi ja hän tutki tiedot siellä päässä. Kertoi että siellä ei ole minkäänlaista merkintää siitä että tiistaina olisi mulle edes yritetty soittaa. Sanoi suoraan että virhe on tapahtunut heidän päässään ja joku ottaa vielä uudestaan yhteyttä niin että saadaan asia korjattua. Tulipa hyvä olo sen puhelun aikana. Vaikka ensi viikon lomalla olenkin, täytyy pitää puhelin päällä ja lähellä koko ajan jos vaikka soittavat jo ensi viikolla.

AAMU oli taas niin harmaa että lähimaisema oli hukkunut harmaaseen sumuun, ja vettä ripeksi. Koko yön satoi enemmän ja vähemmän. Ulos mennessä tihutti pikkuisen, mutta parasta oli se tuoksu: tuoksu, joka tulee sateen jälkeen. Kyllä siinä tuoksui orastava kesä. Oli kyllä mukava fiilis kävellä, kun ei siinä edes kunnolla kastunut. Iltapäivän loppumetreillä aurinko kaivautui esiin pilvimassojen takaa, ja se kyllä lämmitti. Alkoi olla selvästi liikaa vaatetta päällä. Ilmankos tuo kun torin laidan lämpömittari näytti yli 20 astetta. Huomenna pitää katsoa kevyempää vaatetusta.

HUOMISILLAN viihteestä vastaa pesukone, joten pyykkipulverin osto oli ykkösenä listalla. Huomenna vielä jotain sapuskaa viikonlopuksi ja maanantaiaamuksi, mutta taas niin että ei jää jääkaappiin tai muualle mitään pilaantuvaa. Tai käynhän mä keskiviikkona kotona, mutta torstaina varmaan lähden taas uudelleen, ellei sitten vietetä yötä paria täällä ja mennä sitten viikonlopuksi toisaalle. Meidän lomat kun ovat sellaisia ex-tempore-pohjaisia juttuja, saatetaan lähteä reissuun tuosta vain.

EI kuulunut siitä raportista mitään, joten ei tarvitse siihen käyttää aikaa viikonloppuna. Voisin viikonlopun aikana vaikka hieman siisitä paikkoja, niin on mukava tulla kotiin. Tänään kuitenkin pitää etsiä ainakin pari leffaa, sillä telkusta ei tule mitään mitä en olisi ainakin muutamaan kertaan nähnyt. ■