euro.jpg

OLIHAN se maanantai melkoisen väsyttävä päivä kun niin pirun aikaisin heräsin, eikä sitten enää millään nukuttanut. Piti vaan odottaa että voi lähteä kävelemään töihin. Ei se vielä mitenkään lämmintä ole, kymmenisen astetta oli maanantaina ja tuuleksi ilkeästi. Onneksi sain kaikki asiakkaat ulos juuri ennen sulkemisaikaa joten pääsin lähtenään kotiin ihan oikeaan aikaan eikä mennyt ylitöiksi. Sen verran väsytti eilisiltana ettei oikein jaksanut syömisen jälkeen tehdä muuta kuin yrittää pysyä hereillä telkkarin ääressä. Huonoin tuloksi, piti siirtyä nukkumaan.

TÄNÄ aamuna sain onneksi nukkua pidempään. Ennen töihin lähtöä pidin tabletin vieressä josko siitä pikaisesta PowerPoint/Word-muokkausesta olisi kuulunut jotakin, mutta ei kuulunut. Ilmeisesti se kelpasi ihan sellaisenaan. Eipä juuri lämpöisempi päivä ollut tänäänkään mutta ei onneksi tuulennut. Ja tänäänkin oli mukava päivä, asiakkaat olivat pihalla taas ihan ajoissa.

TÄNÄ iltana piti sitten valvoa ja katsoa Euroviisujen ensimmäinen karsinta. Puoleen yöhön piti odottaa että selvisi ettei Suomi ole Euroviisujen finaalissa. Eipä juuri yllättänyt, sen verran huonoja arvioita esitys oli saanut jo ennakkoon. Pitää puolison kanssa pähkäillä viitsitäänkö sitten katsoa koko finaalia.

KOHTA pitää painua peiton alle, kun on taas sellainen viikko että torstai on ainoa päivä jolloin ei ole muuta menoa töiden jälkeen. Tulishan silloin semifinaalien kakkososa mutta en vielä osaa sanoa viitsinkö sitä katsoa. ■