giphy.gif

LAUANTAIAAMUNA kun heräsin ajoissa ihan ilman kellon soittoa niin lähdin jo hyvissä ajoin kohti keskustaa. Keskustassa piti sitten laittaa puolisolle viestiä että mihin aikaan hän on tulossa. Oli kuulemma tulossa, mutta oli lähtenyt myöhäisemmällä bussilla kun arveli että mä en oo keskustassa ennenkuin juuri sovittuna aikana. No kerrankin mä olin todella hyvin ajoissa. Siinä marketin kulmalla seisoessa alkoi tulla lunta ja tuuli siihen malliin että välillä lumi lensi melkein vaakasuoraan.

KUN puolisoni saapui, todettiin että ei oikein ole sellainen keli että viitsi ulkosalla kahvia juoda. Päätettiin sitten juoda kotona tahoillamme. Käväistiin ruokakaupoilla ja sitten kumpikin lähti kotiinsa. Lumisade senkun yltyi vielä siinä iltapäivän mittaan. Maa on kuitenkin edelleen niin lämmin että lumi suli heti maahan osuessaan. Reilun kolmisen tuntia se jaksoi vielä antaa muistoja talvesta.

TÄNÄÄN en jaksanut kokata vaan päätin jättää sen sunnuntaille. Sunnuntaina pitää tehdä viimeistelyt siihen ikuisuuseepokseen ja niitä tehdessä ruoka tulee uunissa omia aikojaan. Ettei päivä olisi mennyt ihan harakoille niin järjestelin sen hyllykön josta ison pinon kirjoja vein kierrätykseen. Siitä löytyi vielä sellaista pikku rihkamaa joka lensi nyt suuremmitta suruitta roskiin. Alkuviikosta jos ei muuta tule niin CD- ja DVD-levykokoelmien läpikäynti ja osa niistäkin lähtee kierrätykseen.

ILLALLA sain päätökseen Netflixistä seuraamani sarjan eli huomenna on etsittävä taas jotain katsottavaa. On siellä ainakin muutama uusi elokuva jotka voisin katsoa.

ALKUVIIKOLLE olen kaavaillut sitä rinteen puhdistusta, ja keskiviikkoaamuna olisi aika jalkahoitajalle. Pitää soittaa maanantaina hänelle ja kysyä onko aika vielä voimassa vai perutaanko se tämän koronaviruksen vuoksi. Jos se joudutaan perumaan niin meneekin sitten jonnekin loppukesälle uusi aika, ellei satu jotain peruutusaikaa ennen sitä tulemaan.

NYT pitää kuitenkin kömpiä peiton alle. ■