giphy.gif

HARMAANA jatkui tämäkin päivä. Eilen oli sentään lilimain 15 astetta plussan puolella, mutta tänään mittari jaksoi hädin tuskin kavuta yli kymmenen asteen ja välillä kävi ilkeä viima. Piti kiskoa huppari niskaan kun lähti ulos. Eilen tarkeni ilmankin kun kävin apteekissa. Siellä mun lääkkeet olivat valmiina pussissa noudettavaksi. 

KUN nyt näin ollaan ikäänkuin jo lomalla, niin eilen sain ne kaksi kuvaa tehtyä sinne foorumille. Lopullinen idea tuli kotimatkalla ja siitä oli helppo lähteä työstämään. Tuntuu vielä jotenkin oudolta kun ei olekaan mitään kirjaa tai muuta työn alla, mutta näin se on aina ollut joka vuosi heinäkuun muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, Se postuumiteos odottaa vielä viimeisiä kuvia, mutta niiden toimitus menee syksyyn. Pääasia että saadaan tänä vuonna sekin vielä painosta ulos.

ONHAN tässä nyt hyvää aikaa kerätä voimia syksyn rutistuksia varten.  Kalenterissa on jo tiedossa risteilyä, pari matkaa ja useampi taittotyö. Enhän mä nytkään osaa ihan jouten olla, joten nurkkien siivous taas meneillään. On taas aika heittää tavaraa menemään, ja katsoa onko jotain sellaista mitä voisi Konttiin viedä jos ei halua roskiin kantaa.

TÄNÄÄN ei paljon huvittanut ulkona istua. Kyllä mä hetken viivyin pihakeinussa kun tulin kaupasta, ei ollutkaan aamuksi mitään joten piti käydä kauppiasta moikkaamassa. Oli hyvä onni että tiistaina kävin sen ruusun sitomassa, sillä tänään ajeltiin nurmikot ja olisi saattanut useampikjin ruusunvarsi joutua leikkuriin jos olisivat vielä olleet maata myöten.

PÄIVÄLLÄ leikin Photoshopilla ja lähinnä liukuväreillä mustasta valkoiseen. Kummasti silmää hämää niin että näyttää eriväriseltä toiset alueet vaikka kaikki ovatkin täsmälleen samaa väriä. Jossakin koneen syövereissä saattaa vielä piileskellä ensimmäinen kokeiluni, jota käytin käyntikorttini pohjana. Kun vain jaksaisi etsiä.

VIELÄKÄÄN en ole osannut päättää onko Sanansaattajat (Messengers) hyvä vai huono vai jotain siltä väliltä. Pitää katsoa tämänkin illan jakso, josko se toisi selvyyttä asiaan. Melkoisella viiveellä tämäkin sarja tuli Suomen televisioon, USAssa sarja käynnistyi jo huhtikuussa 2015. Onneksi sarjoja pystyy katsomaan myös striimauspalveluiden kautta, sillä monia hyviä sarjoja ei koskaan tänne asti tule. Kaikki tosi-tv ja laulukilpailut tuntuvat täyttävän television ohjelmatarjonnan tehokkaasti. Taisi sitten tarjolla on uusinnan uusinnan uusinnan uusinta. ■