vh11.jpg

UUSI sateinen, harmaa ja tuulinen viikko on alkanut näissä nurkissa. Sen verran surkea keli on ulkona että ei siellä kovin pitkiä lenkkejä viitsi tehdä. Eikä kauppiaskaan ole ilmoittellut kuormalavoista, joten kukkapenkeillekään ei ole asiaa.

EILEN laitoin kirjapainoon viestiä ja tiedustelin hintaa jos pudottaisin lehden kokoa tarjouksen mukaisesta kokoon A4. Ja halvempihan se vielä on. Jos mä ensi vuonna sitä olen tekemässä niin silloin se lehti ilmestyy A4-kokoisena.

TÄNÄÄN lähti kello 15 ajastettu viesti (oli ajastettava koska en tiennyt olenko paikalla lähettämässä) koskien kylpyhuoneremonttia. Ja jo puoli tuntia myöhemmin paukahti sähköpostiin viesti. Tietty hiukan jännitti että mitä viestissä on mutta se olikin enemmän kuin positiivinen yllätys: Kiitos aiheellisesta palautteesta. Olemme kuitenkin tehneet päätöksen viime viikolla, että ---------- Oy korjaa asunnot asumiskuntoon takaisin. Työt alkavat piakkoin, toivottavasti jo ensi  viikolla. Aloitamme Teidän asunnostanne. Pahoittelen vielä kerran sitä, että jouduitte sijaiskärsijäksi tässä asiassa. Teemme kaikkemme, että saisitte viettää joulun kodissanne. Asunnon valmistumisen suhteen, pidämme Teitä ajan tasalla. Täytyy sanoa että päivä kirkastui kummastui tuon viestin myötä. Tässähän alkaa uskoa että pääsee omaan kotiin vielä tämän vuoden puolella :)  Jouluksi olisi tietty kiva päästä mutta kun nyt edes ennen vuodenvaihdetta. Oma veikkaukseni oli silloin kun tähän evakkokämppään muutin oli 111 päivää, mutta se ei ihan onnistu.

MITÄÄN ihmeempää ei nyt ole työn alla, eräs runokirjan taiton kysellyt henkilö ei ole vastannut kun hinnan kerroin, eikä siitä yhdestä toisestakaan opuksesta jota pitkin kevättä ja alkukesää tein, ole kuulunut mitään. Toisaalta ihan mukava kun voi muutaman päivän olla miettimättä työasioita. ■